Chicago
72°
Clear
6:49 am6:29 pm CDT
Feels like: 72°F
Wind: 2mph SSW
Humidity: 67%
Pressure: 30.11"Hg
UV index: 0
WedThuFri
79/64°F
72/54°F
61/46°F

Published 4 months ago

By Serbian Times

PRONAĐENO TELO KOD GRČKOG OSTRVA: Sumnja se da je u pitanju nestali Srbin iz Kikinde!

Telo za sada još neidentifikovanog muškarca izvučeno je iz mora u Grčkoj kod ostrva Serifos, a sumnja se da je reč o nestalom državljaninu Srbije Radovanu Juračiću (44) iz Kikinde. Njemu se, da podsetimo, trag izgubio 29. maja uveče, kada se u Atini ukrcao na brod za ostrvo Kos.

Ambasada Srbije u Atini informisana je da je 120 kilometara od prestonice u moru nađeno telo neidentifikovanog muškarca koji je na levoj ruci imao brojanicu a po izgledu odeće odgovara opisu nestalog Radovana Juračića. Telo je u lošem stanju i naložena je obdukcija. Kako saznajemo, porodica Juračića je obaveštena i sada se čekaju rezultati DNK analize koji će potvrditi ili demantovati da li je reč o Radovanu Juračiću.

Nestali Kikinđanin je, kako smo pisali, 29. maja došao autobusom iz Srbije u Atinu. Na Kos je trebalo da ode kod kuma, kod koga je i ranije išao u potrazi za poslom. Juračićeva supruga izjavila je za medije da je sa njim poslednji put razgovarala telefonom kada se ukrcao na brod, da joj je zvučao normalno i da je kazao da će se javiti ujutro kada stigne. Ali nije se javio.

PROČITAJTE VIŠE:

U međuvremenu, kako je rečeno našoj ambasadi u Atini, kamere su rekonstruisale Radovanovo kretanje do ulaska na brod.

–Kamera na brodu snimila je Radovana kako ulazi i pokazuje kartu. Međutim, ne vidi se njegov izlazak sa plovila jer kamere snimaju putnike otpozadi, pa nije utvrđeno da li je Radovan među ljudima koji su izašli.

U potragu za nestalim Kikinđaninom uključeni su srpska i grčka policija, ali i Interpol.

POVEZANE TEME:

DIRLJIVA PRIČA: Keruša Dena posle Oluje prešla 500 kilometara i pronašla svoju porodicu! (FOTO)

ISPOVEST DEJA SAVIĆEVIĆA: Berluskoni mi je bio kao otac, voleo me i branio, čak i previše!

NATALIJA JE BEBA IZ IZBEGLIČKE KOLONE: Jokićeva supruga sa porodicom je izbegla iz Hrvatske tokom “Oluje” i završila na naslovnoj strani! (FOTO)

Izvor: Politika
Foto: Pixabay, Printscreen Facebook

YOU MAY LIKE