Connect with us

Amerika

PROGOVORILA BIVŠA BAJDENOVOG SINA: Droga, alkohol, prostitutke i afera sa bratovljevom udovicom u novim memoarima!

Published

on

Bivša supruga sina američkog predsednika Džozefa Bajdena, Кetlin Bul, odlučila je da ‘uoči midterm’ izbora objavi memoare o raspadu 24-godišnjeg braka sa Hanterom Bajdenom, njegovoj zavisnosti od droge i aferi sa suprugom rođenog brata Boa.

Bul je napisala knjigu koja će se naći na policama u junu pod naslovom “Ako se rastanemo: memoari o braku, zavisnosti i lečenju”.

U knjizi će se govoriti o ‘teškoj ceni’ zavisnosti od droga, pošto je Hanter Bajden, podstaknut upotrebom kokaina i alkohola, potrošio ogroman novac na drogu, alkohol, striptizete i prostitutke, a upustio se u i aferu sa Hali, suprugom svog mrtvog brata Boa.

Bul je optužila Hantera za neverstvo, da je bio ’emocionalno nasilan’, kao i da je koristio vijagru. Ona je godinama pokušavala da mu pomogne da pobedi svoju zavisnost od droge i alkohola, pre nego što je saznala da je u vezi sa svojom snajom Hali.

Prema rečima izdavača, knjiga “pripoveda njenu ličnu priču od porekla iz radničke klase na južnoj strani Čikaga, preko gubitka devojačkog prezimena i dela sebe kada je postala Кetlin Bajden, pa sve do pronalaska obnovljenog osećaja identiteta, svrhe i radost posle razornog kraha njenog braka”.

Bul i Bajden su se razveli u aprilu 2017. Par ima tri ćerke – Naomi, Finegan i Mejsi.

Hanter Bajden takođe ima vanbračno dete sa bivšim striptizetom Lundenom Roberts.

Nakon kratkog zabavljanja, Hanter Bajden se oženio Melisom Кoen 2019. Par je dobio sina Boa Bajdena u proleće 2020.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Daily Mail
Foto: Printscreen YouTube / ABC News

Advertisement