Connect with us

Amerika

PRIJAVI SE I ZARADI: Budite izborni posmatrač u Čikagu, plata 15$ na sat!

Published

on

“Кoalicija za glasanje ‘Ne’ o amandmanu za povišenje poreza” pozvala je građane Čikaga i okruga Kuk (Cook County) da se prijave i postanu posmatrači prevremenog glasanja, kao i glasanja na dan izbora, kako bi se umanjila mogućnost prevare u gradu Čikagu i okrugu Kug.

Svako ko je registrovan kao glasač bilo gde u državi Ilinoj, ima pravo da učestvuje kao posmatrač ankete!

Posmatrači su zakonom ovlašćeni da učestvuju u izbornom procesu kontrolišući izborne aktivnosti. Posmatrači koji odgovore na poziv Кoalicije imaće zadatak da ‘sede’ na ili oko biračkog mesta i da nadgledaju proces kako bi se uočila i sprečila potencijalna prevara. Posmatrači koji primete sumnjive aktivnosti, imaće zadatak da kontaktiraju pravni tim koji će se dokaze o prevari predstaviti izbornim vlastima.

Trenutno postoje brojna glasačka mesta za prevremeno glasanje kojima su potrebni posmatrači!

Vremenski termini za posmatranje izbornog procesa su od 8:00 do 14:00 i od 14:00 do 19:30 tokom radnih dana i od 8:30 do 13:00 i 13:00 do 17:30 u subotu i nedelju do izbora. Na dan izbora biće postavljene stotine lokacija kojima su potrebni ljudi.

Svi zainteresovani možete pronaći link OVDE.

Кandidati će popuniti malu anketu o tome gde žele da idu i kada su dostupni. Zatim će popuniti obrazac za porez V-9 kao nezavisni ugovarači, što će omogućiti Koaliciji da ih plati.

Imajte na umu da Кoalicija takođe poziva posmatrače za lokacije izvan Čikaga i okruga Кuk, ali te lokacije plaćaju manje. Ako želite da zaradite 15 dolara na sat, trebalo bi da navedete da želite da budete raspoređeni u Čikagu ili Кuku.

Кada završite prijavu, odmah će vas kontaktirati iz Koalicije kako bi počeli da radite što pre!

Inicijativa “Srbi za Trampa 2020” održaće u subotu 31.oktobra od 2 PM miting podrške predsedniku SAD u centru Čikaga,…

Posted by Serbian Times on Tuesday, October 27, 2020

Izvor: Serbian Times
Foto: Printscreen YouTube / Wall Street Journal

Advertisement