Chicago, IL
61°
Fair
6:10 am7:30 pm CDT
Feels like: 61°F
Wind: 13mph SSW
Humidity: 56%
Pressure: 29.71"Hg
UV index: 0
5 am6 am7 am8 am9 am
61°F
61°F
61°F
63°F
64°F
MonTueWedThuFri
64°F / 48°F
66°F / 61°F
66°F / 50°F
59°F / 45°F
57°F / 41°F

Published 2 years ago

By admin

PRIJATELJI UBIJENOG NIKOLE OČAJNI: Posao mu je krenuo, bio je presrećan i pun planova!

Prijatelji 29-godišnjeg Nikole Mišovića, koji je ubijen u pucnjavi u Čikagu, okupljaju se u njegovom rodnom Kragujevcu i odlaze kod Nikoline porodice da izjave saučešće, ispričala je Nikolina bliska prijateljica, koja je želela da ostane anonimna, prenosi portal Nova.rs.

Ona je rekla da se jutros čula sa zajedničkim prijateljima i da su svi u šoku zbog tragične vesti.

„Pre nekoliko dana sam se čula sa Nikolom, bio je presrećan zbog posla i pun planova. Ne mogu da dođem sebi šta se desilo. Strašno“, u neverici je ispričala.

Šokirana vestima o ubistvu prijatelja, kaže da ne može ni da zamisli tugu i bol Nikolinih roditelja i sestre, niti prave reči kojima može da im pruži utehu.

Prema njenim rečima, Nikola bio dobar i vredan momak i da je u Ameriku otišao kako bi ostvario svoj “američki san”. Pre odlaska, kaže ona, radio je u kragujevačkom Fijatu, ali je imao želju da se ostvari kao poslovan čovek i pokrene svoj biznis.

“Uspeo je u Americi da otvori svoju firmu za transport. Prvo je radio kao vozač kod drugog, ali je bio sposoban i hrabar da pokrene svoj posao. Rekao mi je ‘biznis napreduje, širimo se, krenulo mi je sve’. A, sad ova tragedija. Užas, užas”, u šoku je ponovila Nikolina prijateljica.

Kraguejvčanin Nikola Mišović ubijen je jutros u u svojoj firmi u čikaškom predgrađu Bur Ridž. Njega je upucao Afroamerikanac, kojeg je prethodno Nikola zaposlio kao vozača. U pucnjavi je ranjena i jedna devojka severnomakedonskenacionalnosti..

Napadač je tokom policijske potere izvršio samoubistvo.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Nova.rs
Foto: Printscreen Facebook, YouTube CBS Chicago

YOU MAY LIKE