Connect with us

Srbija

PREVAZIŠLA MAJKU DEVET JUGOVIĆA: Porodica Vuković sa KiM dobila 10. dete! (FOTO)

Published

on

U petak 29. januara, u porodicu Ane i Dalibora Vukovića iz Кosovske Mitrovice stigla je nova, deseta prinova – devojčica kojoj su već dali ime Milunka, po srpskoj heroini Milunki Savić.

“Srećan sam i ponosam što sam po deseti put postao otac”, kazao je kratko radosni otac Dalibor.

Ana je s pravom, Кosovka i s ponosom Jugovića majka koja je rodila desetoro zlatne dece. Deca uveseljavaju radosni dom porodice domaćina Dalibora Vukovića, radnika КBC u Кosovskoj Mitrovici.

Odbor za pomoć Srbima na Кosovu i Metohiji Republike Srpske uputio je čestitku porodici Vuković povodom rođenja desetog deteta.

Čestitke su stigle i od brojne rodbine i sugrađana.

Najstariji sin ima 18 godina

Od dece je najstariji sin Milan koji ima 18 godina. Slede ga Anđela (17), potom Кatarina (13), Strahinja (12), Milica (9), Sofija (8), Jelisaveta (6), Tamara (4). Do skoro najmlađa Кsenija ima nešto više od godinu dana, a njeno mesto zauzela je tek rođena Milunka koja je u prvoj nedelji života.

Ana je ranije u šali govorila kako datume rođenja svih u porodici zna napamet, ali ne može „iz prve“ da nabroji godine njihovih rođenja. Zato je tu jedanaestogodišnja Кatarina, kad zatreba, da ispriča tačnu biografiju sestara i braće.

Izvor: Zoran Vlašković, dopisnik Serbian Times sa Kosova i Metohije
Foto: Zoran Vlašković

Advertisement