Connect with us

aktuelno

PREMINUO SAŠA SAVIĆ ŠVABA: Vođu Noćnih vukova u Srbiji izdalo srce!

Published

on

Savić je iznenada preminuo od posledica infarkta u 44. godini, objavio je na svom fejsbuk profilu Slobdan Bašić Baki, jedan od istaknutijih članova kluba.

“Noćas smo izgubili našeg Brata Sašu, predsednika Noćnih vukova Srbije, Večni mir i Carstvo Nebesko!”, noćas je na svom Fejsbuk profilu napisao Bašić.

Ноћас смо изгубили нашег Брата Сашу, председника Ноћних Вукова Србије.Вечни мир и Царство Небеско!

Posted by Слободан Башић on Friday, April 23, 2021

Uz blagoslov episkopa niškog Arsenija, prošle godine je u Nišu organizovao litije, kao vid podrške srpskom narodu u Crnoj Gori koji se borio za zaštitu svojih svetinja.

Saša Savić, koji je rođen u Berlinu, a živeo u Nišu, (1977-2021) nosilac je i četiri ordena. Ordena Ministarstva odbrane Ruske Federacije od 2014. godine; Orden „Miloš Obilić“ je dobio od balkanske kozačke jedinice rusije pri ambasadi Rusije u Srbiji za zasluge širenja srpsko-ruskog prijateljstva; „Vidovdanski krst drugig reda“ koji se dodeljuje za humanitarni rad i pomoć našem narodu na Kosovu i Metohiji, uručilo mu je Udruženje ratnika policije, a nosilac i je oredena koji mu je dodeljen povodom 200 godina Georgijenskog krsta koji mu je, po sopstvenom priznanju, bio najdraži.

Mnoge porodice u Srbiji kao krsnu slavu slave ovaj praznik, posvećen vaskrsenju pravednog Lazara koga je Isus vaskrsao iz mrtvih!

Posted by Serbian Times on Saturday, April 24, 2021

Izvor: Mediji
Foto: Pexels, Printscreen Facebook Слободан Башић

Advertisement