Connect with us

Amerika

PREDVIDEO “BLACK LIVES MATTER”: Snimak iz 1969 u detalje opisuje sve što se danas dešava u Americi! (VIDEO)

Published

on

Predavanje G. Edvarda Grifina datira iz 1969. godine a kao da opisuje ono što se trenutno dešava u Sjedinjenim Američkim Državama.

Ono govori o komunističkoj agendi za Ameriku i o tome kako levičarski krugovi planiraju da preuzmu zemlju u samo nekoliko generacija – a sudeći po dramatičnim trenucima koje Amerika preživljava danas, stiče se utisak kako se upravo nalazimo u onome što Grifin naziva “završnom fazom”.

U ovom zanimljivom predavanju, Griffin iznosi kako su komunisti još tokom 1920-ih računali s tim da je najslabija američka tačka u rasnim razlikama i da to treba iskoristiti da bi se osiguralo uspešno preuzimanje.

“Stalno vršeći pritisak na ovo bolno mesto, izračunali su da bi se tkanina na kraju mogla rastrgati i da će se Amerikanci podeliti, oslabiti i možda postaviti u dva tabora, jedni protiv drugih, u otvorenoj borbi”, objasnio je Griffin.

„Planovi i pripreme za komunističku revoluciju, koja bi došla kroz silu i nasilje, veoma su napredni. Organizacija koja stoji iza ovih priprema ima skoro neograničena finansijska sredstva i pruža obuku i liderstvo na osnovu dugogodišnjeg iskustva u mnogim drugim zemljama.”

„Strategija proleterske revolucije zahteva tiho preobražavanje naše vlade u komunistički režim, ali pod znakom socijalizma“, nastavlja Griffin.

“Pod socijalizmom, oni koji upravljaju vladom znaće ko treba nešto da dobije a ko mora da čeka, a to predstavlja uznapredovalu kontrolu nad ljudskim bićima.”

Griffin je dalje opisao kako su socijalizam u Americi i komunistička revolucija jedno te isto.

“Izgradnja socijalizma predstavlja komunističku revoluciju u Americi”, rekao je Griffin. „Predstavlja proces kojim se naša zemlja može postepeno prebaciti prema komunizmu, a da ljudi toga nisu ni svesni. Bez obzira na to kakve primedbe imamo, stvarne ili zamišljene, bez obzira na nacionalne probleme sa kojima se možemo suočiti, komunisti se na to pozivaju kao izgovor za izgradnju socijalizma.”

„Oni imaju jedno i jedino rešenje za sve probleme – više administracije, više vlade, više kontrole. I još mnogo toga, sve dok to ne bude totalna vlada.”

Autor „Stvorenja sa ostrva Džekil“ takođe je objasnio komunističku taktiku označavanja svakoga ko im se suprotstavi „fašistima“, „nacistima“ ili „antisemitima“, a zatim koristeći institucije poput Saveza za borbu protiv klevete da bi ih dodatno diskreditovao.

Zvuči poznato?

Na kraju, rekao je, najbolji način da se komunisti pobede je istina, jer je njihovo jedino oružje laž i obmana, dočim ne mogu koristiti istinu u svoju korist.

Poslušajte ovo izuzetno predavanje u originalu:

Izvor: InfoWars Foto: Youtube

Advertisement