Chicago, IL
48°
Clear
6:39 am5:29 pm CST
Feels like: 43°F
Wind: 9mph S
Humidity: 58%
Pressure: 30.12"Hg
UV index: 0
11 pm12 am1 am2 am3 am
45°F
43°F
41°F
41°F
41°F
WedThuFriSatSun
57°F / 39°F
48°F / 34°F
36°F / 23°F
39°F / 34°F
55°F / 37°F

Published 1 year ago

By Serbian Times

POZNATI PEVAČ OPISAO SVOJU BORBU SA RAKOM: “Nisam mogao da se pokrenem, parkirao sam se i počeo da plačem!”

Pevač je progovorio o ozbiljnom zdravstvenom problemu koji je imao.

Amel Ćeman Ćemo pre izvesnog vremena je imao komplilikaciju na gluteusu, a potom je dobio temperaturu koja ga je često pratila.

„Imao sam infekciju, apces na gluteusu, koji je izazvao neki virus. To je bio samo bol. Sve je izazvala mononukleoza koju sam ja imao, a nisam ni znao da je imam. To je bilo predseptično stanje. Sve je bilo uredno, međutim kada je doktor uzeo to da sanira, mislio je da sam ja već dobio sepsu“, rekao je pevač.

Nakon tretiranja i brojnih antibiotika i saniranja jednog problema, stigla je koprivnjača.

„Samo lice mi nije bilo zahvaćeno. To je bilo i od antibiotika, koje sam ja i kroz venu dobijao, da ne bih dobio sepsu. Život me je naučio da ne govorim: ‘Jao, ima li još nešto, jer uvek ima. Žao mi je što do ljudi ne dopire to da je samo zdravlje u životu važno“, rekao je Ćemo, koji je opisao kako se zapravo suočio sa karcinomom krajnika.

PROČITAJTE VIŠE:

„Bolelo me grlo, pa sam otišao kod lekara i uzeo terapiju za anginu. Posle toga saznam da imam kandidu od antibiotika, međutim ostane mi na krajniku nešto kao karfiol. Onda konstatujem da je to izazvala mononukleoza. Meni je predloženo da to moram da otklonim, i prvobitni nalaz je bio pozitivan, ali već drugi nalazaj je bio da su u pitanju maligne ćelije. Kada mi je saopšteno, ja sam to samo čuo. Seo sam u auto i nisam mogao da krenem ni levo, ni desno i samo sam počeo da plačem. Tako sam stajao sat vremena. Prva stvar je bila da pošaljem poruku psihološkinji sa molbom kad ima prvi slobodan termin da dođem. I prvo sam to uradio i onda sam krenuo u akciju. Profesor koji me je operisao već me je prosledio kod svog kolege sa onkologije. Moji roditelji ništa o ovome nisu znali“, rekao je Ćemo za „RTS ordinaciju“.

„Propisana mi je bila hemioterapija. Jedno jutro sam se probudio sa intuicijom da idem po još analiza i drugih mišljenja. To sam i uradio, što se ispostavilo da sam radio ispravnu stvar. Profesor koji me je opet pregledao rekao je da je moj imunitet katastrofalan i da ne bi trebalo da idem na hemioterapiju. I ja sam ga poslušao, krenuo sam na imunoterapiju i sada sam već tri puta radio analize i sve je čisto“, dodao je pevač.

Lekar mu je rekao da će moći ponovo da peva nakon dve nedelje, ali mu je, kako je rekao, trebalo mesec dana da ponovo počne da nastupa.

Amel Ćeman Ćemo godinama je prisutan na sceni, a najpoznatiji je po pesmi „Ona zna“.

POVEZANE TEME:

NAJPOZNATIJI SRPSKI GORŠTAK ZATRPAN SMETOVIMA: “Ovde na Goliji tri metra snega, ali borimo se, navikli smo!”

BOSANAC NAJPOPULARNIJI JUTJUBER NA BALKANU: Ima skoro 3 miliona pratilaca, a evo koliko novca zarađuje! (VIDEO)

GLUMAC SE POVUKAO SA SCENE ZBOG ZDRAVLJA: “Pišem poeziju, boravim u prirodi, a bolovi su sada podnošljivi!”

Izvor: Nova.rs
Foto: Printscreen Instagram @cemo_cemo_official

YOU MAY LIKE