Chicago, IL
61°
Partly Cloudy
6:30 am5:36 pm CST
Feels like: 59°F
Wind: 11mph S
Humidity: 46%
Pressure: 29.52"Hg
UV index: 0
11 pm12 am1 am2 am3 am
59°F
59°F
55°F
55°F
55°F
TueWedThuFriSat
66°F / 27°F
32°F / 21°F
48°F / 32°F
48°F / 37°F
59°F / 46°F

Published 1 year ago

By Serbian Times

NAJPOZNATIJI SRPSKI GORŠTAK ZATRPAN SMETOVIMA: “Ovde na Goliji tri metra snega, ali borimo se, navikli smo!”

Danijel Dane Biorac, najpoznatiji srpski gorštak sa Golije, kaže za Kurir da je na ovoj planini jutros sneg prestao da pada, ali da ima smetova i do tri metra.

Kako lokalni mediji prenose ekipe novopazarskih putara za saobraćaj osposobile su sve šutne pravce za koje su nadležne, a da se radi i na čišćenju puta od Raške ka Goliji.

Danijel Dane Biorac kaže za Kurir da je sneg koji je vejao jutros konačno prestao da pada.

PROČITAJTE VIŠE:

Bogami dosta je napadao, sve je zavejano, ali mi smo dobro. Ponegde ima smetova i do tri metra. Sedimo unutra, grejemo se, napolju je minus. Izlazimo samo kada moramo da uzmemo drva i kada odlazimo da nahranimo stoku – priča nam Dane i dodaje:

Mi smo navikli na ovakvu zimu. Sada kada je prestalo da veje moći će da se očiste putevi i nema nikakve opasnosti za nas – poručio je gorštak Dane i podsetio da se nadao da će ovakva zima biti jer je leto bilo sušno.

Podsetimo, Republički hidrometeorloški zavod RHMZ najavio je da će do kraja nedelje u Srbiji biti ledeni dani, sa temperaturom koja će, uglavnom, biti u minisu.

POVEZANE TEME:

VUČIĆ ŠALJE POMOĆ: Večeras za Tursku kreće 27 spasilaca i 4,5 tona opreme!

KAVČIĆ DOBIO SPOR I PORUČIO: “Dokazali smo da je izdavačka kuća korupcijom prodavala udžbenike, delila učiteljima tablete!”

BRAČNI PAR IZ BEOGRADA DRŽAO FILIPINKU KAO ROBA?!: Samanta tvrdi da su joj oduzeli pasoš, terali da radi po 15 sati i kontrolisali svaki korak!

Izvor: Kurir.rs
Foto: Printscreen Kurir.rs

YOU MAY LIKE