Published 5 years ago

By admin

POZNATI GLUMAC NAPUSTIO SRBIJU: Nikola Đuričko se sa porodicom preselio u Ameriku

Naš poznati glumac Nikola Đuričko je već pronašao agenta koji će mu pomoći da izgradi karijeru u inostranstvu, a supruga Ljiljana ga je podržala u odluci da žive van Srbije.

Glumac Nikola Đuričko je sa suprugom, ćerkom i sinom spakovao kofere, rešio da ode iz Srbije i inostranu karijeru gradi u Americi, konkretnije, u Njujorku.

Kako saznajemo, glumac je sa suprugom Ljiljanom dugo vremena razgovarao o preseljenju, a nedavno je konačno rešio da je došao pravi trenutak da slavu stekne van Balkana, te da se s najmilijima otisne preko grane.

Kako je već imao brojna i uspešna iskustva s inostranim glumcima, uključujući i saradnju sa Andželinom Žoli na njenom filmu “U zemlji krvi i meda”, veruje da mu snalaženje u Americi neće teško pasti.

– Nikola je danima pričao sa suprugom Ljiljanom i rešili su da je trenutak da se presele u Njujork, kao i da se glumac baci na pravljenje planova kako da tamo izgradi uspešnu karijeru, kakvu ima u Srbiji. Za početak su otišli na godinu dana kako bi videli da li će ono što im Amerika nudi zadovoljiti sve njihove potrebe, a ukoliko sve bude išlo po planovima, njihova želja je da tamo i ostanu i izgrade život – kaže dobro obavešten izvor, i dodaje da je Nikola i pre preseljenja razradio planove za život u Njujorku:

– Što se tiče karijere, Nikola je mislio na sve detalje. U trenutku kada je odlučio da ne čeka više ni dana, već da se u glumačkim vodama oproba “preko grane” raspitao se za sve opcije koje su mu na raspolaganju. Kako je već imao brojna i uspešna iskustva s inostranim glumcima, uključujući i saradnju sa Andželinom Žoli na njenom filmu “U zemlji krvi i meda”, veruje da mu snalaženje u Americi neće teško pasti. Čim se s porodicom smestio, raspitao se i odlučio da pronađe agenta za kojeg veruje da će mu karijeru voditi u pravom smeru. Entuzijazma mu ne manjka, a prijatelji i kolege su mu poručili da jedva čekaju da gledaju njegova nova ostvarenja.

Đuričko je sa suprugom i naslednicima razmatrao i opcije za obrazovanje dece, koja će svoje školovanje nastaviti u Njujorku.

– Odluku da napuste Srbiju podržali su Nikolini i Ljiljanini naslednici Nađa i Đorđe. Kada su pronašli mesto za život, supružnici su započeli raspitivanje i koja škola je najbolja da bi naslednici nastavili obrazovanje, za koje ne žele da padne u drugi plan. Ostaje još da naprave izbor, te da vide kako će se uklopiti, ali zasad sve ide po planovima – zaključio je izvor Blica.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa glumcem, koji do zaključenja ovog broja nije odgovarao na pozive.

Kako saznajemo, Nikola je narednih godinu dana uzeo neplaćeno odsustvo u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, a ove informacije pokušali smo da proverimo i sa čelnicima pozorišta.

– Ne možemo da komentarišemo te navode, to je privatnost svakog glumca. Možemo samo da prokomentarišemo njegovu glumačku karijeru, sve dalje ne – rekli su nam iz sektora koji se bavi odnosima sa javnošću.

Izvor: Blic Foto: Film “Pijavice” Dragana Marinkovića

YOU MAY LIKE