Chicago, IL
61°
Partly Cloudy
6:08 am7:31 pm CDT
Feels like: 61°F
Wind: 8mph ENE
Humidity: 45%
Pressure: 30"Hg
UV index: 4
12 pm1 pm2 pm3 pm4 pm
63°F
64°F
63°F
63°F
63°F
TueWedThuFriSat
70°F / 63°F
68°F / 50°F
59°F / 46°F
55°F / 43°F
52°F / 41°F

Published 2 years ago

By admin

POVLAČI SE MUŠKI: Brus Vilis napušta glumu zbog teške bolesti! (FOTO)

Brus Vils se povlači iz glume nakon što mu je dijagnostikovana afazija, stanje koje uzrokuje gubitak sposobnosti da razume ili izrazi govor, saopštila je njegova porodica.

U objavi objavljenoj na njegovom Instagramu, porodica 67-godišnjeg glumca je rekla da je Vilisu nedavno dijagnostifikovana afazija i da to utiče na njegove kognitivne sposobnosti, prenosi AP.

„Kao rezultat ovoga i uz mnogo razmatranja, Brus se udaljava od karijere koja mu je toliko značila“, stoji u izjavi koju su potpisale Vilisova supruga Ema Heming Vilis, njegova bivša supruga Demi Mur i njegovo petoro dece.

Afazija se obično javlja posle moždanog udara ili povrede glave, ali može da se razvije i postepeno usled sporo rastućeg tumora na mozgu ili bolesti koja izaziva degenerativne promene. Terapija podrazumeva pomoć logopeda, ali i učenje neverbalnih sredstava komunikacije.

Vest o Vilisovoj bolesti brzo se proširila internetom s obzirom da je jedan od najomiljenijih holivudskih glumaca.

Među filmovima u kojima je ostvario najzapaženije uloge su “Umri muški”, “Petparačke priče”, “Šesto čulo”, “Dvanaest majmuna”, “Šakal”, “Peti element”.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: N1
Foto: Printscreen Instagram @brucewillisbw

YOU MAY LIKE