Chicago
75°
Partly Cloudy
6:37 am6:48 pm CDT
Feels like: 75°F
Wind: 8mph E
Humidity: 68%
Pressure: 30.08"Hg
UV index: 2
SatSunMon
73/59°F
72/63°F
68/61°F

Published 4 months ago

By Serbian Times

PORODICA IZNAD SVEGA: Jokić otkrio da mu je bilo draže da bude sa braćom nego da ide u NBA! (VIDEO)

Košarkaši Denver Nagetsa, predvođeni našim Nikolom Jokićem i dalje čekaju protivnika u finalu NBA lige, a “pauzu” su iskoristili kako bi, pred najvažniju plej-of seriju u istoriji, održali konferenciju za medije, na kojoj je govorio upravo i Jokić.

Između ostalog, Jokić je govorio i o porodici, i tome koliko mu znači njihova podrška.

Ceo moj život su oni uz mene! Osim, naravno, moje žene koja je sa mnom deset godina (smeh). Uvek su me majka i otac podržavali. Tata naročito, on je uvek verovao da mogu da budem nešto više nego tada… eto, kao Džamal (smeh). A kada sam otišao u drugi grad, onda je tu bio moj brat (Strahinja) da me podržava. Potom je usledio odlazak u NBA, pa je tu i drugi brat, Nemanja, pomogao, jer je on ovde i ranije živeo. Iskreno, kada sam dolazio u SAD mnogo sam se radovao jer sam znao da ću biti s njima. Kao kada ste mali, pa stalno želite da budete sa starijom braćom. Iskreno, mogao bih da kažem da mi je bilo draže što ću biti s njima, nego što ću biti u NBA – počeo je popularni “Džoker”.

Na pitanje da li ga je to što je postao tata učinilo boljim igračem, Jokić je odmah odgovorio.

Ne! (smeh) Znao sam ja i pre toga da mi košarka neće biti najvažnija stvar u životu, jer sam bio svestan da kod kuće imam nešto mnogo bitnije. To sam znao i ranije, ali mi je roditeljstvo upravo i dokazalo istinitost te tvrdnje – zaključio je Jokić.

Podsetimo, Jokić i Nagetsi su “ometlali” Lejkerse sa velikih 4:0 u seriji, a Srbin je poneo nagradu MVP-ja finala Zapadne konferencije.

MOĆNE REČI MELOUNA: Srbin nije zaboravio odakle dolazi, i dalje je isti!

TAJNA JOKIĆEVOG LUDOG ŠUTA: Evo kako je Srbin izmislio potez koji nosi ime po Somboru! (VIDEO)

SRBI POSLALI LEGENDU KUĆI: Evo šta su tačno Jokićeva braća dobacivala Džeku Nikolsonu! (VIDEO)

Izvor: Alo
Foto: Printscreen Youtube/ Denver Nuggets

YOU MAY LIKE