Connect with us

aktuelno

POPULARNI AVANTURISTA ŽELI DA SNIMA U SRBIJI: Priroda vaše zemlje je spektakularna, još kad bi mi Đoković bio gost

Published

on

“Obično kada biramo lokacije za snimanje odlučujemo se za one koje mogu da nam ponude raznolikost, a Srbija nudi pun paket – planine, reke, šume, bogatu prirodu i neverovatnu divljinu”, objasnio je britanski avanturista i TV lice Ber Grils

Ber Grils, svetski poznati avanturista i autor emisije “U divljini sa Berom Grilsom” koja se emituje na Nacionalnoj geografiji izjavio je da ne isključuje mogućnost da jedna od emisija bude snimljena u nekom od divljih predela Srbije.

“Prirodne lepote vaše zemlje su spektakularne. Obično kada biramo lokacije za snimanje odlučujemo se za one koje mogu da nam ponude raznolikost, a Srbija nudi pun paket – planine, reke, šume, bogatu prirodu i neverovatnu divljinu. Još kad bi Novak Đoković, koga mnogo cenim i čiji sam veliki obožavalac, pristao da mi bude gost u nekoj od narednih sezona, sasvim sigurno bismo došli da snimamo u Srbiji”, rekao je Grils u intervjuu za Nedeljnik.

Avanturista je dodao da je srpski teniser snažan uzor, kao i da bi voleo da čuje njegovu priču o ljubavi prema Srbiji.

Srbija nudi pun paket – planine, reke, šume, bogatu prirodu i neverovatnu divljinu. Još kad bi Novak Đoković, koga mnogo cenim i čiji sam veliki obožavalac, pristao da mi bude gost u nekoj od narednih sezona, sasvim sigurno bismo došli da snimamo u Srbiji

Ber Grils se osvrnuo na gostovanje Rodžera Federera u njegovoj emisiji, kada su Švajcarac i on osvajali Alpe i dodao da bi u istom stilu snimio emisiju i sa Đokovićem.

“Naša emisija je šou bez granica. Proživljavamo veoma intenzivna iskustva okruženi pravom divljinom – šumama, pustinjama, izgubljeni u planinana, prepušteni sebi u negostoljubivim klisurama”, kaže i dodaje da gosti najčešće nemaju nikakvo prethodno slično iskustvo i da ih jednostavno iz helikoptera “gurnu u divljinu i u preživljavanje”.

VOLEO BI DA SNIMA SA NOVAKOM: Grils je veliki obožavalac srpskog tenisera

“Zbog toga imam snažno poštovanje za svakoga od njih, jer sa njima proživljavam njihovu nervozu, neprospavane noći dok se pripremamo za prvi dan snimanja, a zatim i sav taj adrenalin koji nas prati na svakom koraku tokom naredna dva dana. To su ljudi poput Đokovića, koji su u potpunosti ostvareni u svojim karijerama. Oni to ne rade zbog novca ili slave, jer toga imaju napretek. Jednostavno, žele da uz mene prožive avanturu koja u njima budi one primarne instinkte za preživljavanjem i zaštitom svojih najbližih, koji su duboko skriveni u svima nama”, zaključio je Grils i priznao da i posle 13 sezona emisije taj posao i dalje nosi izazove.

IZVOR: Nedeljnik FOTO: Wikipedia

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement