Connect with us

Srbija

POMOZIMO PETRU POPOVU DA POBEDI RAK: Prikupljeno je više od pola neophodnih sredstava!

Published

on

Serbian Times poziva sve čitaoce koji su u mogućnosti da pomognu humanitarnu akciju prikuplanja sredstava za lečenje Petra Popova! Kampanju prikupljanja novca na vebsajtu GoFundMe pokrenuo je porodični prijatelj, a njegovu objavu prenosimo u celosti:

“Dragi prijatelji i kolege,

Teška srca pišem ovu GoFundMe priču za našeg dragog prijatelja Petra Popova, kome je nedavno dijagnostikovan rak koji se već širi njegovim telom. Iz poštovanja prema Pitu i njegovoj porodici, ne osećam se prijatno da delim više detalja o njegovoj bolesti.

Mnogi ga poznaju kao Pita iz “Alamo Truck Repair Shop”. Pit je pet godina radio u ovoj firmi kao službenik na recepciji. Bio je pun života, nesebičan, uvek nasmejan i voljan da pomogne svakome u nevolji.

Prošle godine, Pit je odlučio da se preseli u Makedoniju sa suprugom i njihovom ćerkom, kako bi živeo jednostavnijim životom. Međutim, sa samo 39 godina, Pit je primoran da se bori za život.

Pit je mesecima patio od jakih glavobolja, a lekari u njegovom rodnom gradu do nedavno nisu mogli da shvate šta je uzrok.

Cilj nam je da prikupimo dovoljno novca da Pit ode u Tursku na operaciju i lečenje, jer u njegovom rodnom gradu nema nade za pomoć medicinskim slučajevima ove vrste.

Znamo da svet još uvek prolazi kroz pandemiju, ali nadamo se da ćete pronaći u svojim srcima da donirate za Pita, njegovu suprugu i najvažnije, za njihovu ćerku. Cenimo bilo koji iznos. Molimo vas da podelite sa svim svojim prijateljima.”

Link ka stranici za donacije možete pronaći OVDE

Izvor: GoFundMe
Foto: GoFundMe

Advertisement