Chicago
61°
Cloudy
5:15 am8:23 pm CDT
Feels like: 57°F
Wind: 10mph N
Humidity: 72%
Pressure: 29.89"Hg
UV index: 0
ThuFriSat
70/55°F
73/61°F
81/61°F

Published 1 month ago

By Serbian Times

POLICAJKA IZ BOSNE POD ISTRAGOM U NJUJORKU: Pokušala da spreči hapšenje svog dečka, narko dilera!

Pripadnica policije iz Bronksa nalazi se pod istragom nakon što je pokušala da spreči detektive za narkotike da uhapse njenog dečka koji slovi za jednog od najvećih lokalnih dilera droge.

Službenica odeljenja za pljačke u Bronksu Alisa Bajraktarević (33), koja verovatno vuče poreklo sa prostora Balkana, izazvala je takav metež prilikom pretesa automobila osumnjičenog dilera u subotu da su policajci morali da pozovu pomoć.

Alisa je odmah premeštana da radi u kancelariji i istog dana joj je oduzeto oružje zbog nedoličnog ponašanja i sumnje da se zabavljala sa dilerom.

Američki mediji navode da se par upoznao u teretani.

Detektivi za narkotike pratili su osumnjičenog. Zaustavili su njegov automobil. Nisu ni znali ko je devojka sve dok nije izašla i rekla da radi u policiji. Umešala se u hapšenje. Definitivno im je zadala teškoće i morali su da pozovu podršku – rekli su izvori iz policije za lokalne medije.

Instagram @alisa_169

Detektivi su planirali da pretresu automobil i eventualno uhapse navodnog dilera droge za koga tvrde da je jedan od “glavnih igrača” u gradu.

Na kraju su ga pustili, ali su se bacili na nju – rekao je izvor iz policije misleći na podnošenje žalbe unutrašnjoj kontroli.

Pokrenuta je i istraga.

To je glupa stvar. Od prvog dana u policiji vam govore da ne bi trebalo da se družite sa poznatim kriminalcima. Ta osoba će vas na kraju koristiti kao karticu za izlazak iz zatvora. To se i sada desilo – dodaje izvor iz policije.

Odeljenje za narkotike nije se oglašavalo u vezi sa incidentom, a izvori američkih medija nisu mogli da otkriju ime dilera ili krivični dosije.

Bajraktarevićeva je negirala da je njen dečko diler droge i da su se policajci spremali da ga uhapse. Navela je da je auto bio parkiran kad su policajci došli da ga ispitaju, ali nije htela da objasni šta se tačno dogodilo.

Postoje neke stvari o kojima ne smem da govorim. Ali diler droge? To nije deo istrage. On nije diler droge – rekla je novinaru i prekinula telefonski poziv.

Nešto kasnije je zalupila vrata svoje kuće drugom novinaru koji je pokušao da razgovara sa njom u Jonkersu.

Bajraktarevićeva, koja je u policiji 11 godina, pridružila se odeljenju za pljačke u Bronksu prošlog juna, a prethodno je radila u 48. stanici Bronksa. Platni spiskovi pokazuju da je joj je policija Njujorka prošle godine isplatila ukupnu platu i prekovremeni rad od 115.250 dolara.

U timu za pljačke inače rade detektivi koji istražuju slučajeve koji uključuju obične pljačke u opštini i širom grada. Nije jasno kakvu ulogu je imala u svojoj jedinici.

Na svom profilu na Instagramu Alisa se hvalila kako leži na suncu ispod palmi u Кankunu u Meksiku. Na jednoj fotografiji se vidi kako nosi veliki zlatni prsten na kome piše “Кels”.

Policajac koji se druži sa kriminalcem mogao bi biti administrativno kažnjen premeštanjem ili izgubljenim odmorom ili krivično optužen i osuđen na zatvor ako se utvrdi da je prekršio zakon.

Ta politika je na snazi jer želite da policajci budu nepotkupljivi. Mogla je da zna za potencijalne naloge za pretrese. Ako imate policajca unutra možete da sprečite mnoge istrage – rekao je bivši narednik njujorške policije Džozef Đakalone.

PROČITAJTE JOŠ:

INTERVJU, DANICA CRNOGORČEVIĆ: Ponosim se time što me je vaspitao mitropolit Amfilohije! Evo kako je nastala pesma “Veseli se srpski rode” (VIDEO)

SRBIJO, BUDI PONOSNA! Naš Aleksa je jedini dva puta biran za studenta godine na čuvenom Prinstonu!

“SRBIJA JE BOLJA ZA ŽIVOT OD AMERIKE!” Branka i Milan su rođeni u Čikagu ali su nedavno ostavili sve i došli da žive u Beograd! (VIDEO)

Izvor: Kurir
Foto: Printscreen Instagram @alisa_169

YOU MAY LIKE

SRBIJA SVETSKI ŠAMPION U BASKETU: Amerika pala u finalu posle najvećeg preokreta u istoriji! (VIDEO)
OVO JE RUSKINJA UBIJENA SA DETETOM U PANČEVU: Olga je u Srbiju došla u potrazi za poslom i boljim životom!
PONOSNO PREDSTAVLJA OTADŽBINU: Jokić govorio o Srbiji, popularnosti u Somboru, pa zbunio odgovorom o Kalemegdanu! (VIDEO)
SRPKINJA I NAJMOĆNIJA ŽENA EVROPE: Udali su je za gej sultana koji joj je oslepeo braću, a onda je njen štićenik preuzeo tron!
ANĐEOSKIM GLASOM DIRNULA SRBIJU: Marija (8) otpevala premoćnu pesmu o domovini i raspametila publiku! (VIDEO)
PODRŠKA IZ PARIZA: Francuska teniserka igra u patikama sa srpskom trobojkom i hramom Svetog Save! (FOTO)
GENIJALNI JOKIĆ DOVEO DENVER DO PRVE POBEDE U FINALU: Srpski košarkaš upisao tripl-dabl i oborio rekord star 25 godina (VIDEO)
KOSOVO JE SRCE SRBIJE, NEKA CEO SVET NAUČI: Mirotić poslao moćnu poruku Novaku Đokoviću!