Connect with us

Amerika

POKUŠALI DA SABOTIRAJU TRAMPOV SKUP: TikTokeri na kraju donirali desetine hiljada dolara Republikancima!

Published

on

Tinejdžeri korisnici TikToka pokušali su da sabotiraju okupljanje ljudi na republikanskom skupu u Stejten Ajlendu prošle nedelje, nakon što su izveli sličan trik pred Trampov miting u Tulsi letos.

Međutim, ovog puta republikanski zvaničnici bili su dovoljno pametni da pokušaj sabotaže pretvore u desetine hiljada donacija iz džepova samih TikTokera.

“19. septembra, novi korisnici sa lažim, često razvratnim imena – uključujući ‘Grabemby DePussay’, ‘Ivana Punchyou’ i ‘F–kyou Trump’- počeli su da se prijavljuju za događaj ‘TRiUMPh Rally’, besplatno predizborno okupljanje”, navodi New York Post.

“Imali smo oko 1.500 odgovora od Stejten Ajlenda”, objasnio je predsednik Republikanaca u Senatu Stejten Ajlenda Brendan Lantri. “Tada smo odjednom počeli da viđamo brojeve do 10.000, 15.000, 75.000 dolara. Znali smo da nešto nije u redu”.

Lantrijeva supruga Džesika uspela je da pronađe TikTok video sa preko pola miliona pregleda od 19-godišnjeg Bruklinca poznatog kao Felisrae, koji je u suštini pozvao pristalice da se prijave za stvarni Trampov skup i da ne prisustvuju (Video je od tada postao privatan).

“Da li mrziš ovu narandžasto ko**le koliko i ja?”, pozirao je Felisrae, navodi Post.

“Ispostavilo se da je Trump na skupu u Stejten Ajlendu… Dakle, ono što sam uradio je da sam sebi rezervisao dva mesta. Ali prilično sam siguran da tog dana moram nešto da radim. Dakle, radite šta želite sa ovim informacijama.”

U pokušaju da odvrate prevare, organizatori događaja postavili su bespovratnu naknadu od 5 dolara za rezervaciju karte.

“Ali oni su nastavili da rezervišu. Iz Kolorada i Kalifornije, Čikaga i Hjustona, širom zemlje”, rekao je Lantri. “Oni toliko mrze ovog predsednika da su spremni da doniraju Republikanskoj stranci da bi ga trolovali”.

Mrzitelji Trampa donirali su 15.785 dolara putem naknade za rezervaciju, prenosi Post, napominjući da „[nije bilo] mesta na mitingu na otvorenom, a događaj je privukao 2.500 meštana, koji su snimili poruku za oporavak Trampa dok je oporavljao od njegove borbe sa COVID-19 “.

U junu je predstavnica Aleksandra Ocasio-Cortez iz redova Demokrata izrazila veselje zbog prijavljene slabe izlaznosti na predizbornom skupu predsednika Donalda Trampa u Tulsi, usled sličnog trika na TikToku.

Izvor: Daily Wire
Foto: Printscreen YouTube / Fox News

Advertisement