Connect with us

Amerika

SRBI IZ VISKONSINA JASNI I GLASNI: Naši glasovi idu za predsednika Trampa i kongresmena Steila (FOTO GALERIJA)

Published

on

Predstavnici pokreta “Srbi za Trampa 2020” iz Viskonsina učestvovali su na skupu podrške Brajanu Stejlu (Bryan Steil), republikanskom kandidatu za Kongres u saveznoj državi Viskonsin, jednoj od ključnih država, tzv “swing states”, čiji će elektorski glasovi najverovatnije odlučiti predsedničku izbornu između Donalda Trampa i Džoa Bajdena.

Predstavnici inicijative “Srbi za Trampa 2020”, Miroslav Jović i Slaviša Rađen, sa brojnim članovima srpskog rasejanja, učestvovali su na Oktobarfestu, pružajući podrđku kongresmenu Stejlu, koji se bori za reizbor. Skupu je prisustvovao i alderman Robert Donovan.

PODRŠKA ZA REIZBOR: Predstavnici pokreta “Srbi za Trampa” sa kongresmenom Steilom

“Dobili smo mnogo komplimenata od prisutnih, i privlačimo pažnju našom kampanjom”, izjavio je Jović. “Svi su zainteresovani za ono što radimo, pa nam se javljaju i drugi kandidati i traže podrsku, što je odlično. Pravimo sjajne kontakte i nadam se da ćemo imati savezike u važnim političkim krugovima u budućnosti” dodaje Jović, uspešni poslovni čovek iz Viskonsina.

ZAJEDNO DO POBEDE: Srbi iz Viskonsina sa aldermanom Donovanom

“Pored našeg primarnog cilja, a to je izbor predsednika Trampa za drugi mandat, jako je značajno da se pokret “Srbi za Trmpa 2020” afirmiše i napravi jake kontakte na lokalnim nivoima, u distriktima gde živi srpsko rasejanje. To je najdirektniji način da utičemo na odluke koje se tiču naše zajednice, kako bi se one prenele i na državni nivo” izjavila je prof. dr. Olga Ravasi, pokretač i predsednica inicijative.

“Zato je važno da se naši timovi i predstavnici pojavljuju na lokalnim skupovima, i ponosno zastupaju Srpsko-Americko biracko telo” dodaje ona.

MASOVNA PODRŠKA TRAMPU: Viskonsin je jedna od ključnih država za rezultat izbora

Tekst/Foto: Srbi za Trampa 2020/Serbian Times

Advertisement