Chicago
66°
Sunny
5:16 am8:21 pm CDT
Feels like: 66°F
Wind: 7mph ENE
Humidity: 64%
Pressure: 30.05"Hg
UV index: 0
MonTueWed
79/61°F
70/59°F
72/57°F

Published 3 weeks ago

By Serbian Times

PODRŠKA U TEŠKIM DANIMA: Dečja pozorišta u Beogradu besplatno otvaraju svoja vrata!

Dečja pozorišta u Beogradu – “Boško Buha”, Pozorištance “Puž”, Malo pozorište “Duško Radović” i Pozorište lutaka “Pinokio” pripremila su besplatne predstave za decu u narednom periodu, do kraja maja, povodom nedavnih tragedija koje su se desile u Beogradu i Mladenovcu.

–U ovim teškim danima, svima je potrebna podrška, a naročito najmlađima. Pozorišta za decu Beograda, zajedno sa Sekretarijatom za kulturu vas pozivaju da besplatno pogledate predstave u našim pozorištima sa željom da provedete kvalitetno vreme sa svojim roditeljima i porodicama – objavljeno je na društvenim mrežama u zajedničkoj objavi svih teatara za decu.

Dodali su da je obavezna rezervacija karata telefonom, pa su zamolili roditelje da kontaktiraju blagajne onog pozorišta na čiju predstavu žele da dođu.

PROČITAJTE VIŠE:

Tako Pozorište „Boško Buha“ izdavaja besplatne predstave – „Lepotica i zver“ 16. maja (12h) i „Hajdi“ za 22. maj (11h), dok je Malo pozorište „Duško Radović“ pripremilo „Per Gint u kraljevstvu trolova“ takođe 22. maja (16h) i 31. maja „Bajka o čarobnom vremenu“ (11h).

Pozorište lutaka Pinokio na Novom Beogradu je deci spremilo tri predstave – „Pepeljuga“ (29. maj, 17h), „Tri praseta“ (30. maj, 17h) i „Vuk i sedam jarića“ (31. maj 17h), a Pozorište Puž, direktora Branka Kockice, dva komada „Džinovska torta“ (17. maj, 12h) i „Gospodar pesme“ (26. maj, 12h).

POVEZANE TEME:

ŠKOLA U NOVOM PAZARU ZABRANILA MOBILNE TELEFONE: Evo koje su promene za samo dve nedelje!

“MORAMO DA SE RASTANEMO, MOJA MICA I JA”: Tužna priča deke(90) koji ima samo još jednu želju! (FOTO)

USPEO SAM DA PREŽIVIM, PRAVIO SAM SE MRTAV: Ispovest mladića koji je u masakru kod Mladenovca upucan u koleno! (FOTO)

Izvor: Nova.rs
Foto: Pexles

YOU MAY LIKE

PODRŠKA IZ PARIZA: Francuska teniserka igra u patikama sa srpskom trobojkom i hramom Svetog Save! (FOTO)
"DEPORTUJTE GA, NIJE GA BRIGA": Britanac napisao šokantan tekst o Novaku Đokoviću i Kosmetu!
RODIO SE KAO SULEJMAN, SADA JE DUŠAN: Nisam prešao u pravoslavlje, samo sam mu se vratio!
OGLASIO SE ROLAN GAROS: Evo da li će Nole biti kažnjen zbog poruke "Kosovo je srce Srbije"!
MESTO GDE JE BOG ŽIV: Patrijarh Pavle pre 30 godina spasao srpski manastir u Americi, danas u njega po lek dolaze oboleli od kancera! (FOTO GALERIJA)
"NIJE BIO TAKAV, PROMENIO SE U PUBERTETU": Ispovest majke dečaka koji je izvršio masakr u školi!
MLADI SRBIN NA TRAGU VELIKOG IZUMA: Vidak je doktorand i dobitnik nagrade "Mihajlo Pupin", njegov trojanski konj mogao bi biti lek za rak! (FOTO)
PONOSNO PREDSTAVLJA OTADŽBINU: Jokić govorio o Srbiji, popularnosti u Somboru, pa zbunio odgovorom o Kalemegdanu! (VIDEO)