Connect with us

Srbija

PIVO SA LIKOM ŽELJKA OBRADOVIĆA: Na jedinstven način ovekovečili prijateljstvo sa čuvenim srpskim trenerom (FOTO)

Published

on

Organizatori ovog posla planiraju da pivo „Žoc” plasiraju i na tržište Grčke gde je Željko Obradović sportska i trenerska legeneda

Srbi i skoro pola Evropljana znaju ko je Željko Obradović. Ovaj legendarni košarkaški trener, koji je rođen u Čačku nikad nije zaboravio svoj grad ni prijatelje iz mladosti, a oni su odlučili da mu se oduže.

PIVO ŽOC: U čast Željka Obradovića

U parteru višespratnice koju Čačani najčešće nazivaju „Kula”, otvora se „Kafe Žoc” i jedino tu u Srbiji moći će da se naruči „Žoc” pivo, a sve u čast čuvenog trenera (coach) Željka Obradovića.

Željko je uvek znao da pomogne svojim starim drugovima. To je to. Ni više od 40 titula, osvojenih širom Evrope i sveta, nije prekinulo iskreno drugarstvo iz mladosti. Željko zna da ima svoju ekipu, na čiju se čvrstu odbranu može osloniti u svim životnim izazovima. Baš ta ekipa dodeljuje mu još jednu titulu, pravog prijateljstva. Tako je i ovo pivo, njemu u čast, a gostima `Žoc kafea`, na uživanje”, rekao je za RINU, Aleksandar Denić koji će sa još nekoliko drugara voditi kafić.

PRIJATELJ ŽELJKA OBRADOVIĆA IZ MLADOSTI: Njegov lik stavili i na ugostiteljski objekat u centru grada

Zanimljivost svoje vrste jesu i nalepnice na boci novog piva koje sve objašnjavaju. Obradovića u punoj veličini.

Organizatori ovog posla planiraju da pivo „Žoc” plasiraju i na tržište Grčke gde je Željko Obradović sportska i trenerska legeneda. A nema sumnje da će i u našoj zemlji pivo ići kao podmazano, jer omiljene reči većine Srba jesu – živeli i nazdravlje.

IZVOR: Rina FOTO: Rina

Advertisement