Connect with us

Amerika

PITAJTE MARIJU PAPAS DIREKTNO: Evo kako da saznate imate li pravo na povraćaj novca od poreza!

Published

on

Blagajnica okruga Kuk Marija Papas i ABC 7 Čikago će 15. juna ugostiti šestu emisiju za telefonska uključenja u vezi sa povraćajem poreza na imovinu, kako bi pomogla vlasnicima kuća u svom okrugu da ostvare pravo na povraćaj novca, da se prijave za oslobađanje od poreza na imovinu i izbegnu prodaju poreskog duga.

Poslednja emisija koju je sprovela kancelarija blagajnika u decembru pomogla je skoro 1.500 poreskih obveznika da identifikuju skoro 3,5 miliona dolara potencijalnih povraćaja sredstava i izuzeća koja nedostaju.

“Svi vlasnici kuća u okrugu Кuk su dobrodošli da pozovu telefonsku banku“, rekla je Papas i dodala: “Radićemo ovo sve dok ljudi imaju novac koji im dolazi”.

Emisija sa telefonskim uključenjima biće održana u sredu, 15.06.2022. godine od 11 do 16:30 časova u kancelariji blagajnika okruga Kuk. Broj telefona je: 312 603 5105

Samanta Četman, istraživački novinar za potrošače u I-Team-u ABC 7, izveštavaće o emisiji tokom celog dana. Svi koji dobiju priliku za uključenje treba da daju svoju adresu ili Broj indeksa imovine (PIN) za istraživače koji će:

  • Potražiti 84 miliona dolara dostupnih povraćaja poreza na imovinu
  • Proveriti da li ispunjavate uslove za oslobađanje od poreza na imovinu u iznosu od 34 miliona dolara
  • Proverite da li je vaša imovina na listi poreske prodaje sa neplaćenim porezima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Serbian Times
Foto: Privatna arhiva

Advertisement