Chicago
66°
Fair
5:17 am8:19 pm CDT
Feels like: 66°F
Wind: 2mph NNE
Humidity: 77%
Pressure: 30.07"Hg
UV index: 0
SatSunMon
79/59°F
73/57°F
77/59°F

Published 1 month ago

By Antonije Kovačević

PEČE RAKIJU, CEPA DRVA, PRAVI DOMAĆIN! Poznati glumac iz centra Beograda preselio na selo i ceo dan radi na njivi!

Impozantan broj uloga koje krase bogatu karijeru glumca Aleksandra Srećkovića Kubure rezultat su pre svega njegove posvećenosti profesiji koju je birao veoma rano.

Ovaj stalni član Narodnog pozorišta prvi put na scenu stao je kao muzičar kada je u predstavi “Običan čovek” kao violončelista uskočio u orkestar koji je izvodio šlagere između činova i prepoznao da je to idealno radno mesto za njega.

Beg iz grada

Glumac je odlučio da pobegne iz Beograda i da sve više slobodnog vremena provodi na svom imanju u selu Ratina u blizini Kraljeva. Kako je objasnio, u Beograd dolazi samo zbog poslovnih obaveza, dok se trudi da svaki slobodan trenutak provede van gradske vreve.

– Iako sam rođen u Beogradu, u Kraljevo sam se odselio još kao beba jer mi je otac bio odatle. Tamo sam završio osnovnu, srednju i muzičku školu, a u Beograd sam se vratio 1991. na studije. Imao sam 18 godina – rekao je Kubura ranije za Kurir, prisećajući se svojih glumačkih početaka.

Pravi domaćin

Kubura očigledno uživa u seoskim poslovima, što se i vidi iz njegovih objava na Instagramu.

Odluku da gradsku gužvu zameni seoskom idilom, Srećković je opravdao time što voli tradiciju i prirodu. A u svom domaćinstvu uspešno pravi domaće proizvode, poput rakije, vina, zimnice i još mnogo toga.

– Volim tradiciju, zemlju, otvoren prostor, dobro i pre svega kvalitetno piće. Uživam u tome da radim i da u ruci držim proizvod koji sam od početka napravio. Živim u Srbiji, stoga su rakija i vino bili jedini logičan izbor – izjavio je glumac.

Izvor: Kurir.rs Foto: Instagram @kubura.kubura

PROČITAJTE JOŠ:

INTERVJU, DANICA CRNOGORČEVIĆ: Ponosim se time što me je vaspitao mitropolit Amfilohije! Evo kako je nastala pesma “Veseli se srpski rode” (VIDEO)

SRBIJO, BUDI PONOSNA! Naš Aleksa je jedini dva puta biran za studenta godine na čuvenom Prinstonu!

“SRBIJA JE BOLJA ZA ŽIVOT OD AMERIKE!” Branka i Milan su rođeni u Čikagu ali su nedavno ostavili sve i došli da žive u Beograd! (VIDEO)

YOU MAY LIKE

"NIJE BIO TAKAV, PROMENIO SE U PUBERTETU": Ispovest majke dečaka koji je izvršio masakr u školi!
PODRŠKA IZ PARIZA: Francuska teniserka igra u patikama sa srpskom trobojkom i hramom Svetog Save! (FOTO)
"DEPORTUJTE GA, NIJE GA BRIGA": Britanac napisao šokantan tekst o Novaku Đokoviću i Kosmetu!
MLADI SRBIN NA TRAGU VELIKOG IZUMA: Vidak je doktorand i dobitnik nagrade "Mihajlo Pupin", njegov trojanski konj mogao bi biti lek za rak! (FOTO)
OGLASIO SE ROLAN GAROS: Evo da li će Nole biti kažnjen zbog poruke "Kosovo je srce Srbije"!
RODIO SE KAO SULEJMAN, SADA JE DUŠAN: Nisam prešao u pravoslavlje, samo sam mu se vratio!
MESTO GDE JE BOG ŽIV: Patrijarh Pavle pre 30 godina spasao srpski manastir u Americi, danas u njega po lek dolaze oboleli od kancera! (FOTO GALERIJA)
NAJBOLJE PRISILNO SLETANJE U ISTORIJI: Pad bez ijedne žrtve! (VIDEO)