Chicago
72°
Mostly Cloudy
6:36 am6:50 pm CDT
Feels like: 72°F
Wind: 1mph WNW
Humidity: 67%
Pressure: 30.2"Hg
UV index: 3
FriSatSun
75/63°F
72/59°F
70/59°F

Published 3 weeks ago

By Serbian Times

OVO JE OTAC O KOME BRUJI SRBIJA: Nikola prodaje kokice i vunu na vašaru kako bi sakupio novac za bolesnu decu! (FOTO)

Stevanu i Filipu dijagnostikovani su autistični poremećaji, a njihov otac neumorno obilazi vašare i razne manifestacije na kojima prodaje kokice i šećernu vunu kako bi im obezbedio sve što je potrebno, a danas to čini i na vašaru u Aranđelovcu.

Nedavno je bio u Guči gde je noći provodio spavajući u automobilu, a dane sa visokom temperaturom sakupljajući novac za svoju decu, sada se bori za bolje sutra svoje dece na vašaru u Aranđelovcu.

-Tata danas i sutra prodaje vunu i kokice na vašaru u Aranđelovcu, a kada nije na vašaru bere jabuke. Njemu nije teško ni po vrućini ni po snegu da se bori za svoja dva sina i za njihovo bolje sutra. Nas nisu učili da molimo ali nas zivot tera na to. Sudbina naše dece zavisi od vas, dobri ljudi. I po hiljadu puta ćemo moliti samo da oni napreduju. Čeka vas uvek raspoložen i sa osmehom – napisala je njegova supruga na Fejsbuku.

Stevanov i Filipov tata Nikola prati na internetu gde se održavaju vašari, pa u dogovoru sa opštinama pokušava sebi da obezbedi mesto, kako bi sakupio novac za lečenje sinova.

Da bi nastavili sa tretmanima i lečenjem svim drugim dostupnim vidovima lečenja njihovim roditeljima su neophodna finasijska sredstva koja nisu u mogućnosti da sami obezbede. Sredstva su im potrebna za logopedske i defektološke tretmane, hiperbaričnu komoru, lekove, suplemente, tretmane matičnim ćelijama, specijalističke preglede, genetska ispitivanja, kao i za putne troškove i troškove smeštaja u toku lečenja.

Pomozite da Filip i Stevan imaju srećnije detinjstvo!

Slanjem SMS poruke 180 na 3800

Uplatom na dinarski račun: 160-6000001714046-75

Uplatom na devizni račun: 160-6000001714409-53

IBAN: RS35160600000171440953

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

PROČITAJTE VIŠE:

EMOTIVAN PRIZOR U PROHORU PČINJSKOM: Samohrana majka i sedmoro dece kršteno u istom danu! (FOTO)

“LJUBAV I VRLINA SU VAŽNIJI OD ZNANJA”: Patrijarh Porfirije se obratio đacima pred početak nove školske godine!

BOŽIJI ZNAK U SELU KOD ČAČKA: Dragoljub posekao drvo pa zanemeo od prizora! (FOTO)

Izvor: Telegraf
Foto: Privatna arhiva

YOU MAY LIKE