Chicago
63°
Fog
6:45 am6:36 pm CDT
Feels like: 63°F
Wind: 2mph SSE
Humidity: 92%
Pressure: 30.12"Hg
UV index: 0
SatSunMon
75/61°F
77/63°F
79/63°F

Published 1 month ago

By Serbian Times

OVAKVA VERIDBA SE RETKO SREĆE:  Ivica odveo Sanju na Etnu, pa je kod kratera iz kog sve puca zaprosio! (FOTO)

Par iz Pirota Ivica Micić (41) i Sanja Džunov (34) otputovali su na Etnu u danima kada su svi upozoravali da se područje vulkana napusti iz bezbednosnih razloga. Umesto toga, njih dvoje su se uputili, čini se, pravo u opasnost, ali sa drugim ciljem.

Kako nam je Ivica, koji se još uvek nalazi u Italiji, dojavio, baš na tom mestu želeo je da zaprosi devojku.

“Zaprosio sam je juče, 18. avgusta, a otputovali smo na Siciliju 13. u noći kad je krenula erupcija. Tad smo prespavali na plaži i cele noći gledali erupciju”, rekao je.

Svoju ljubav sa Sanjom poredi upravo sa vulkanskom lavom.

“Svakako da je bilo malo straha, ali je ljubav i zelja za nečim tako neverovatnim pobedila strah, jer naša ljubav koja traje ‘svega’ mesec dana je od samog početka na mnogo dubljem nivou od onoga što smo dosad mogli zamisliti u nekom odnosu, očaravajuća kao i sama erupcija Etne”, dodaje.

Kako nam je kazao, u tom času Etna je izbacivala lavu i pepeo iznad grada, aerodrom i auto-put su bili zatvoreni, a štab za vanredne situacije je razmatrao evakuaciju grada.

“Ja sam odlučio da ipak odem do kratera i zaprosim devojku jer sam je i tog razloga odveo na Siciliju i nisam hteo da me to spreči”.

PROČITAJTE VIŠE:

“OVA JADA, OPET MU NOSI ŽENSKO”: Spot za trudnice u Crnoj Gori podigao prašinu na društvenim mrežama! (VIDEO)

BEOGRADSKI GIMNAZIJALAC OSVAJA SVET: Strahinja doneo bronzu sa Svetske geografske olimpijade!

BLIZNAKINJE IZ NIŠA PRAVO SVETSKO ČUDO: Ana i Mina rođene su u razmaku od 5 minuta, a njihovo DNK poklapanje jedno u milijardu!

Izvor: Telegraf
Foto: Privatna arhiva

YOU MAY LIKE