Chicago, IL
63°
Clear
5:26 am8:07 pm CDT
Feels like: 63°F
Wind: 0mph NNW
Humidity: 73%
Pressure: 29.84"Hg
UV index: 0
7 am8 am9 am10 am11 am
64°F
66°F
68°F
72°F
75°F
SunMonTueWedThu
68°F / 57°F
82°F / 63°F
81°F / 61°F
72°F / 55°F
75°F / 57°F

Published 1 year ago

By Serbian Times

OTKAZANA TV DEBATA U CRNOJ GORI: Na snimanje nisu došli ni Đukanović ni Mandić!

Otkazana je druga TV-debata predsedničkih kandidata koja je bila zakazana za večeras pred prvi krug predsedničkih izbora u nedelju 19. marta, jer niko nije došao na snimanje danas u 12 sati, objavila je RTCG.

Iako je rok za učešće pomeren dva puta, kandidati DF-a i DPS-a Andrija Mandić i aktuelni predsednik Crne Gore Milo Đukanović nisu potvrdili učešće.

Mandić i Đukanović ranije su snimili TV-duel koji će večeras biti emitovan na Prvoj TV i TV E.

Pre dva dana učešće su RTCG potvrdili Jakov Milatović, kandidat Evrope sad, Goran Danilović iz Ujedinjene, Aleksa Bečić, kandidat Demokrata, nezavisni kandidat Jovan Radulović i kandidatkinja SDP–a Draginja Vuksanović Stanković.

Pošto su Goran Danilović i Aleksa Bečić juče javno saopštili da, u slučaju da se u debati ne pojave Đukanović i Mandić, neće ni oni učestvovati, to su odlučili i ostali kandidati.

Bečić i Milatović su oštro kritikovali odluku Mandića i Đukanovića, navodeći da je reč o fingiranom sukobu i da beže od sučeljavanja.

Ovo je prvi put da su građani uskraćeni za završnu debatu na Javnom servisu, “iako je sa naše strane sve odrađano profesionalno i u skladu sa pravilima praćenja izborne kampanje”, navodi RTCG.

PROČITAJTE VIŠE:

CRNA GORA I MAKEDONIJA TRAŽE PRIJEM UKRAJINE U NATO: Devet članica NATO podržalo ulazak, ali su šanse i dalje male

DRITAN ABAZOVIĆ NAJAVIO DA CRNA GORA POKREĆE SVEMIRSKI PROGRAM: “Siguran sam da će ova informacija izazvati malo podsmeha!”

KONAČNO PRED SUDOM: Crna Gora izručila Americi bračni par iz Kalifornije optužen za teške prevare!

Izvor: Kurir
Foto: Printscreen B92

YOU MAY LIKE