Chicago, IL
64°
Fair
5:27 am8:06 pm CDT
Feels like: 64°F
Wind: 6mph ENE
Humidity: 71%
Pressure: 29.78"Hg
UV index: 0
10 pm11 pm12 am1 am2 am
59°F
59°F
55°F
55°F
55°F
SatSunMonTueWed
77°F / 64°F
68°F / 57°F
81°F / 64°F
82°F / 64°F
73°F / 54°F

Published 3 years ago

By admin

OSLOBODILA SE ROPSTVA: Otac Britni Spirs pristao da odustane od zakonskog starateljstva!

Džejms Spirs, otac pevačice Britni Spirs i njen nametnuti zakonski staratelj, pristao je da odustane od tog statusa, piše britanski Independent.

Otac pevačice rekao je da namerava da sarađuje sa sudom i novim advokatom njegove ćerke kako bi sredili njen miran prelaz na novog staratelja“, piše ovaj list, pozivajući se na izveštaj TMZ-ja koji citira sudska dokumenta.

TMZ je objavio da je advokat Džejmija Spirsa sudu dostavio dopis u kom se navodi da „ne postoji osnov“ za suspendovanje ili uklanjanje gospodina Spirsa sa mesta staratelja“, ali da on ne želi da ulazi u javnu bitku sa svojom ćerkom oko njegove uloge.

„Bez obzira na njegovu formalnu titulu, gospodin Spirs će uvek biti otac gospođice Spirs, uvek će je voleti bezuslovno i uvek će voditi računa o onome što je njoj u najboljem interesu“, navodi se u podnesku sudu.

U sokumentu se takođe napada Lin Spirs, Britnina majka, za koju se navodi da nije imala gotovo nikakvu ulogu u starateljstvu, kao i u Britninom životu u poslednjih 13 godina.

Britni Spirs (39) rekla je u junu na sudu u Los Anđelesu da je starateljstvo zlostavljanje i da „želi svoj život nazad“. Otac joj je staratelj od 2008. kada je imala nervni slom.

Starateljstvo je određeno nakon što je Spirs zatražio od suda ovlašćenja da nadzire život svoje ćerke zbog, kako je naveo, zabrinutosti za njeno mentalno zdravlje.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: N1
Foto: Printscreen Instagram @britneyspears

YOU MAY LIKE