Chicago, IL
75°
Fair
6:10 am7:30 pm CDT
Feels like: 75°F
Wind: 8mph NW
Humidity: 38%
Pressure: 29.71"Hg
UV index: 6
2 pm3 pm4 pm5 pm6 pm
73°F
68°F
63°F
63°F
61°F
MonTueWedThuFri
63°F / 48°F
64°F / 59°F
66°F / 50°F
57°F / 46°F
54°F / 43°F

Published 1 year ago

By Serbian Times

ONI SU HEROJI SRBIJE: Tri studenta koja su spasila ostavljenu bebu kažu da njen pogled neće zaboraviti nikada!

Obična šetnja kragujevačkim ulicama prilikom povratka iz teretane zauvek će ostatati urezana u pamćenje studentima Milošu, Biljani i Anđeli. Oni su naišli na kolica koja su stajala na trotoaru i od sigurne smrti spasili devojčicu staru oko godinu dana.

“Кolica su stajala na ulazu u zgradu, koji je malo zavučen. Кako je bilo kasno odmah smo znali da nešto nije u redu. Približili smo se i videli da kolica nisu prazna. Beba je mirno sedela u kolicima, taj pogled nikad neću zaboraviti. Prvo smo i mi očekivali da će se neko pojaviti, obilazili oko zgrade. Кad se to nije desilo pozvali smo policiju”, rekao je za RINU Miloš Sečivanović iz Čačka.

PRATITE NAS I NA FEJSBUKU:

Ovi mladi ljudi još uvek nisu svesni da su postali pravi heroji jer su spasili jedan nedužan život, ali svakako im je drago što su se našli u pravo vreme na pravom mestu.

“Samo pukom srećom smo mi ugledali ta kolica, jer su stajala poprilično zavučena. Anđela, Biljana i ja tek kasnije smo postali svesni svega, tek kasnije mi je do mozga došla informacija da smo spasili život bebi. Drago mi je što je dvojčica dobro”, dodao je Miloš.

On studira Prirodno – matemazički fakultet, dok su Biljana Sečivanović i Anđela Blagojević studentkinje Filološkog fakulteta.

Njihovi roditelji ponosni su na postupak svoje dece, a nema dileme da su vaspitali dobre ljude velikog srca, koji ne okreću glavu od tuđe nevolje.

POVEZANE TEME:

ČIKAGO I VISKONSIN SLAVE SVETOG STEFANA: Dve proslave u dve crkve za vikend!

ĐOKOVIĆ I ŠVARCMAN NAŠLI NAČIN DA SE ZABAVE: “Šta gledaš glupane?” (VIDEO)

TUŽITELJKA KAZALA DA BRAJAN MOŽE BITI OSUĐEN I AKO SE TELO NE NAĐE NIKADA: “Postoje uslovi za podizanje optužnice!”

Izvor: Rina.rs
Foto: Rina.rs

YOU MAY LIKE