Chicago
75°
Partly Cloudy
6:37 am6:48 pm CDT
Feels like: 75°F
Wind: 8mph E
Humidity: 68%
Pressure: 30.08"Hg
UV index: 2
SatSunMon
73/59°F
72/63°F
68/61°F

Published 1 month ago

By Serbian Times

OKONČANI DUGI PREGOVORI: Mitrović napušta Fulam, pridružuje se Milinković-Saviću i Nejmaru!

Dugi pregovori su, po svemu sudeći, okončani. Aleksandar Mitrović definitivno prelazi u saudijski Al Hilal iz Fulama, pošto je konačno dobio dozvolu od londonskog kluba.

Dugo je Fulam odolevao, odbio je čak dve ponude Al Hilala, ali treću izgleda nije i popularni Mitrogol će se preseliti u Rijad. Time je izdejstvovao da se u pravoj meri naplati i u naredne tri godine zaradi čak 75 miliona evra.

Još uvek nema zvanične potvrde, ali je italijanski novinar Rudi Galeti doneo informaciju sa prefiksom da je sve gotovo.

Ono što, bar za sada nije poznato, je visina transfera koja bi trebalo da iznosi negde između 40 i 50 miliona evra. Fulam je dugo tražio 60 miliona, što je čak i Arapima bilo previše, a onda su se našli na mnogo manjem iznosu.

Uspeo je Mitrović da izgura ono što je prvobitno hteo, da dobije ugovor iz snova i ode kod saigrača iz reprezentacije Srbije Sergeja Milinković-Savića.

Mitroviću tri puta više novca u Arabiji

O kakvim se uslovima radi govori da će na Bliskom istoku imati tri puta više novca nego u Fulamu. U jednom trenutku sve je bilo daleko, ali se onda Al Hilal vratio na mig Mitrovića i po svemu sudeći uspeo da izboksuje transfer.

Delovalo je u jednom trenutku da se stameni Smederevac ozbiljno povredio na meču sa Everetonom uhvatio se za nogu i svi su mislili da je opet u pitanju skočni zblog. Čak mu je spremio izmenu menadžer Marko Silva, ali kada je dobio od Mitra podignut palac gore, sa znakom da je sve u redu, ostavio ga je u igri….

“Povreda” je zabrinula sve u Al Hilalu, ali ih je Mitrović uverio da je sve u redu i da mogu da krenu još jednom po njegov potpis. Al Hilal će tako da napravi strašnu ekipu, pored toga što ima najbolje saudijske fudbalere doveo je već Kalidua Kulibalija, Rubena Neveša, Malkolma i spojiće ih sa Nejmarom i Mitrovićem.

PROČITAJTE VIŠE:

“GDE SI MALI! AJDE ŠUTNI PENAL HRVATIMA!”: Mitrović se prisetio prvog susreta sa Mihom! (VIDEO)

NALJUTILI LEGENDU KLUBA: Mitrović besan na Fulam, više “nikada neće zaigrati” za tim iz Londona!

“ZAŠTO BIH IŠAO U SRBIJU?”: Hrvatski fudbaler odbio Partizan, pa propao!

Izvor: Sportal
Foto: EPA-EFE/ Tolga Bozoglu

YOU MAY LIKE