Chicago, IL
61°
Partly Cloudy
6:30 am5:36 pm CST
Feels like: 59°F
Wind: 11mph S
Humidity: 46%
Pressure: 29.52"Hg
UV index: 0
11 pm12 am1 am2 am3 am
59°F
59°F
55°F
55°F
55°F
TueWedThuFriSat
66°F / 27°F
32°F / 21°F
48°F / 32°F
48°F / 37°F
59°F / 46°F

Published 2 years ago

By admin

OGLASIO SE I DŽONI DEP POSLE PRESUDE: Pre šest godina preživeo sam lavinu mržnje, ovo me je vratilo u život (VIDEO)

Nakon presude u korist američkog glumca Džonija Depa za klevetu protiv njegove bivše supruge Amber Herd, on se oglasio porukom na Instagramu.

“Pre šest godina, moj život, životi moje dece, životi meni najbližih, a takođe i životi ljudi koji su me mnogo, mnogo godina podržavali i verovali u mene, bili su zauvek promenjeni. Sve se desilo u tren oka. Netačne, veoma ozbiljne optužbe protiv mene pisane su u medijima što je izazvalo beskrajnu lavinu mržnje, iako protiv mene nikada nije podignuta optužnica… Šest godina kasnije, porota mi je vratila život. Ja sam istinski ponosan”, napisao je Dep na Instagramu.

Glumac navodi da je bio svestan s kakvim prepeprekama će se suočavati, ali dodaje da je ozbiljno razmislio pre nego što se upustio u pravnu borbu.

Džoni Dep
PROSLAVA PRESUDE U PABU: Džoni Dep nazdravio sa drugarima

“Od samog početka cilj donošenja ove presude bio je da se otkrije istina, bez ozbira na ishod. Istina je bila nešto što sam dugovao svojoj deci i svima onima koji su ostali nepokolebljivi u podršci koju su mi pružali. Miran sam jer znam da sam to konačno postigao”, dodao je.

Inače, novinari su Depa uhvatili u jednoj pivnici u Njukastlu u Velikoj Britaniji, gde se pozdravljao, nazdravljao i grlio sa svima.

Stigao je i da se slika sa fanovima, a sa lica nije skidao osmeh.

Tekst: Kurir.rs/Serbian Times Foto:

YOU MAY LIKE