Connect with us

Balkan

ODMOR MVP-A NBA LIGE: Jokić uz pivo, rakiju i konje uživa u Crnoj Gori! (FOTO)

Published

on

Nikola Jokić uživa u odmoru posle MVP sezone u NBA, a destinacije su mu rodni Sombor, Crna Gora i Italija.

Jokić je posle iscrpljujuće godine u NBA „presekao“ i rekao da neće pomoći reprezentaciji u kvalifikacijama za Olimpijske igre, rešio je da se posveti odmoru i druženju sa prijateljima.

Praktično iz aviona je Jokić uskočio u jednosed i pokazao da će najveći deo vremena na početku provesti sa konjima.

Pratio je konjske trke širom Srbije, u Somboru, Požarevcu, Pančevu i drugim mestima, nakon čega je otišao do Crne Gore i Parka Prirode Piva, uživao je uz rakiju sa bratom Strahinjom, boravio je na Trnovačkom jezeru do kog se stiže posle dva sata planinarenja, i to iz pravca Bosne i Hercegovine jer je deo sa crnogorske strane nepristupačan.

On je sa članovima planinarskog društva „Jahorina“ sa Pala odlučio da se ode na ovu ekspediciju, što je postalo jasno kada je objavljena fotografija na njihovom profilu kako Jokić ispija rakiju.

Ipak, ta fotografija je ubrzo nestala, a „Džoker“ je u Crnoj Gori čuo i loše vesti.

Štala „Drim kečer“ u njegovom vlasništvu suspendovana je na pola godine iz učešća u trkama koje organizuje Konjički klub Bačka.

Ova odluka doneta je zbog incidenta u kojima su učestvovali ljudi iz štale „Drim kečer“, kojima se nije svidela odluka sudije da grlo Ejmi Del Duomo premeste na treće mesto.

Fizički su napali službeno lice u počasnoj tribini subotičkog hipodroma, pa se zabrana učešća odnosi na sva grla ergele „Drim kečer“, koja nosi naziv po prvom konju kog je Jokić kupio.

Posle Crne Gore, „skoknuo“ je i do Italije, gde su ga lokalci u Ferari, gradu na severu „Čizme“, videli i kako se druži sa meštanima.

Dan posle osvajanja Evropskog prvenstva, stanovnicima Ferare srpski as je dodatno podigao euforiju.

Nije se završilo samo na tome, meštani su napravili i paparaco fotografije malo pre ponoći.

Naveli su da je Jokić sa prijateljima pio od 19 časova, a na kraju je otišao i do lokalne prodavnice koju drže Pakistanci, kako bi se snabdeo pivom.

Izvor: Nova Foto:  Instagram / Screenshot @pd_javorina_pale

Advertisement