Connect with us

Amerika

ODLIČNA VEST ZA SRBE I BALKANCE U AMERICI: Kako da kupite svoju prvu kuću bez kreditne istorije i računa u banci?

Published

on

Potencijalni klijent ne mora da poseduje američko državljanstvo, broj socijalnog osiguranja, poresku prijavu, savršenu kreditnu istoriju ili račun u banci, a u roku od 24 sata će znati na čemu je sa kompanijom Universal Commercial Capital, da li može da dobije kredit ili ne

Koliko je teško steći svoj prvi dom ako ste stranac u Americi, iz ličnog iskustva najbolje zna Erik Tran, koji se posle rata u Vijetnamu sa porodicom preselio u obećanu zemlju. On je danas vlasnik i direktor Universal Commercial Capital sa sedištem u Kaliforniji, kompanije nastale upravo iz potrebe njegovog oca da svojevremeno, sedamdesetih godina prošlog veka, kupi kuću – prvi američki dom za svoju porodicu.

U nameri da dođe do zajma, otac je išao od banke do banke i svuda je dobijao isti odgovor – “Ne možete da dobijete novac”. Razlog za odbijanje bio je taj što, kao emigrant, nije imao kreditni skor, pa je mnogočlana porodica Tran morala da čeka. Ali ne dugo!

Sećam se kroz kakvu agoniju smo prolazili. Ne želim da se bilo ko suočava sa takvim problemima. Zato svim srcem, svojim porodičnim biznisom pokušavam da pomognem strancima da dođu do svog krova nad glavom

Erik Tran

Revoltiran situacijom, Erik je po završetku studija, sa samo 25 godina, napisao biznis plan i osnovao svoju hipotekarnu bankarsku kompaniju, koja trenutno važi za jednog od najuspešnijih privatnih zajmodavaca na teritoriji Sjedinjenih Američkih Država.

“Sećam se kroz kakvu agoniju smo prolazili. Ne želim da se bilo ko suočava sa takvim problemima. Zato svim srcem, svojim porodičnim biznisom pokušavam da pomognem strancima da dođu do svog krova nad glavom”, kaže Tran, dok napominje da kod njih potencijalni klijent u roku od 24 sata zna na čemu je, odnosno da li može da očekuje zajam ili ne.

ERIK TRAN: Jedan od najuspešnijih privatnih zajmodavaca u SAD

Zahvaljujući njemu, finansiranje i refinansiranje komercijalnih i stambenih kredita postalo je moguće čak i kada tradicionalne banke tvrde drugačije.

Procedura je efikasna, pouzdana i lišena preobimne birokratije, pre svega jer potencijalni klijent ne mora da poseduje američko državljanstvo, broj socijalnog osiguranja, poresku prijavu, savršenu kreditnu istoriju ili račun u banci.

Marija Petrović, direktorka internacionalne prodaje navodi da je to razlog zbog kog su se u kompaniji opredelili za moto “Mi nastavljamo tamo gde su banke stale”.

“Kod nas se krediti zatvaraju vrlo brzo, u idealnim slučajevima kada su svi papiri dostavljeni, a projekat čist i lak za odluku, za samo sedam do deset dana. Mi obično kažemo da taj period odobrenja traje između 30 do 45 dana, što je mnogo brže od usluge koju nude klasične banke, gde čitav postupak ume da se prolongira i do dve godine”, kaže Petrovićeva.

Kompanija Universal Commercial Capital član je Američkog udruženja privatnih zajmodavaca i Nacionalnog udruženja hipotekarnih posrednika

U zavisnosti od scenarija i vrste kredita, klijent može da računa na 100.000 do 50 miliona dolara za kupovinu novog doma, renoviranje stare kuće za dalju prodaju, širenja poslovnog kompleksa, npr. kancelarije, tržnih centara, hotela, parking stanica za kamione i sličnih komercijalnih objekata.

Naši ljudi u Americi najčeće se opredeljuju za stambene kredite, mada zbog istaknutog preduzetničkog duha i dobrih biznis planova vlada izrazita potražnja i za komercijalnim kreditima. Universal Commercial Capital srpskoj dijaspori nudi i investiranje u nepokretnosti na tržištima Srbije i Crne Gore.

KOD NAS SE KREDITI ZATVARAJU BRZO I BEZ NEPOZNANICA: Marija Petrović, direktorka internacionalne prodaje UCC

“Takođe, oni koji žive i rade u Srbiji ili nekoj drugoj evropskoj državi svesni su da uz pomoć našeg zajma za strane kupce mogu da kupe nekretninu koja će se rentiranjem sama otplatiti u roku od 15 godina i na taj način reše budućnost svoje dece, njihovo školovanje itd.”, objašnjava direktorka prodaje u Universal Commercial Capital, čije poslovanje doživljava ekpanziju na četiri kontinenta Severne i Južne Amerike, Evrope i Azije.

Lak profit kroz više od 30 atraktivnih projekata kod Universal Commercial Capital mogu da ostvare i investitori i brokeri.

Modern Lending Solution

Universal Commercial Capital is calling all brokers and realtors to join us and experience modern lending solutions. Hard Money, Commercial, Fix & Flip and other lending options for you and your clients. With us you are 100% protected. We close fast, Low FICO is OK and we can save your clients before they foreclose. Call us now 888-334-9039 to find out more

Posted by Universal Commercial Capital on Петак, 07. јун 2019.

Kompanija Universal Commercial Capital član je Američkog udruženja privatnih zajmodavaca i Nacionalnog udruženja hipotekarnih posrednika. Svi zainteresovani mogu da im se obrate pozivom na broj telefona 888-334-9039 ili putem maila ivy@universalcommercialcapital.com

TEKST: P.R. FOTO: Universal Commercial Capital

Advertisement