Chicago
66°
Cloudy
6:44 am6:38 pm CDT
Feels like: 66°F
Wind: 7mph ENE
Humidity: 88%
Pressure: 30.04"Hg
UV index: 0
FriSatSun
70/59°F
77/63°F
77/63°F

Published 2 months ago

By Serbian Times

“OD VEČERAS JE NA TEBE OTVOREN LOV”: Jezive pretnje stigle Emiru koji je spasao bebu nakon ubistva u Gradačcu!

Vlasnik teretane Emir Džinović iz Gradačca u kojoj je radio ubica Nermin Sulejmanović kao instruktor, juče je sa mesta zločina spasao bebu, nakon što je Sulejmanović pred hiljadama gledalaca na Instagramu prenosio kako ubija svoju suprugu Nizamu Hećimović.

– Da, spasio sam bebu, bila je spuštena na pod u lokvu krvi. Sada je kod mene, na sigurnom. Prizor je bio jeziv. Nesretnu suprugu je isprebijao, bila je neprepoznatljiva. Mi se znamo dugo, on je radio kod mene, nikad nikakvih problema nije bilo. Ne znam kako je došlo do ovoga – rekao je on.

Nakon što je vest dospela u medije, Džinović se susreo sa strahovitim pretnjama, prenosi Crna hronika info.

Naime, Emir je na objavio kakva mu je jeziva poruka stigla.

-Od večeras je na tebe otvoren lov, samo da znaš – napisao je muškarac.

Dete je ostavljeno u lokvi krvi na podu nakon što je Sulejmanović ubio Nevzetu, a u videu na Instagramu koji je objavio Sulejmanović, rekao je: “Neka neko dođe po dete”.

Podsećamo, Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

On je ubio je svoju suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Kako se moglo videti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dete.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Džengiz Ondera i Džengiz Denisa. U krvavom piru je ranjena i majka, tačnije supruga ubijenih, koja se nalazi u životnoj opasnosti na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.

Nizama je prijavila nasilje, a onda joj je na vrata došao dželat lično.

PROČITAJTE VIŠE:

ZAVRŠENA POTERA ZA UBICOM IZ GRADAČCA: Izvršio samoubistvo pred policijom!

HOROR U GRADAČCU: Bodibilder prenosio ubistvo supruge, pa najavio nove mete, potera u toku! (VIDEO)

DA SRCE PREPUKNE: Porodica danas ispraća ubijenog navijača na večni počinak, žele samo jedno!

Izvor: Telegraf
Foto: Društvene mreže

YOU MAY LIKE