Chicago, IL
57°
Fair
6:19 am5:44 pm CDT
Feels like: 55°F
Wind: 8mph S
Humidity: 72%
Pressure: 29.91"Hg
UV index: 0
4 am5 am6 am7 am8 am
55°F
54°F
52°F
52°F
54°F
TueWedThuFriSat
43°F / 36°F
46°F / 36°F
48°F / 39°F
48°F / 36°F
43°F / 30°F

Published 12 months ago

By Serbian Times

O OVOME BRUJI BALKAN: Bosanac otišao na rad u Nemačku, pa pobesneo zbog poruke gazdarice kako da koristi peškire i WC! (VIDEO)

Radnici koji su iz Bosne i Hercegovine otišli da rade u Nemačku preko jedne slovenačke firme bili su neprijatno iznenađeni porukama koje su ih zatekle po celom stanu u kome su bili smešteni.

Naime, gazdarica je ostavila uputstva za civilizovano ponašanje koja idu do takvih krajnosti da je na papirima ispisano kako se koriste peškiri, tuš kabina, wc, mikrotalasna…

„Čak 90 odsto Švaba misli da smo mi sa Balkana nekulturni divljaci, a mi smo kulturniji – možda i čistiji od njih“, rekao je jedan od radnika portalu GPMaljevac, a na Youtube su postavili i snimak uputstva koje su dobili.

„Ona meni mora pisati na vratima šta ja treba da radim. Ne znam kako da upotrebim peškire, ne znam kako da idem u wc do 40. godine, da tu ne bacam hranu jer ja nisam video wc šolju dok nisam došao u Nemačku…“, uvređeni su neki, ali jedna žena je svoj komentar ostavila iz drugog ugla.

„Nažalost velikoj većini i u vlastitoj kući bi trebalo ostavljati poruke, a di u radničkom smještaju koji se ni malo ne cijeni. Govorim to jer sam čistila radničke smještaje, daš radniku sve sto možeš, a oni ne znaju ni gdje se piša, da se očisti wc nakon nužde, pod im služi za sve, za prosipanje hrane, pića, gašenje cigarete iako nije bilo dozvoljeno u prostorijama jer bio je i veliki balkon al đabe, nismo svi isti ali većina je na žalost jako neuredna. Tako da je ovo u jednu ruku žalosno, dok u drugu je to nužno“.

POVEZANE TEME:

NEMAČKA I AUSTRIJA POVUKLE SPASIOCE IZ TURSKE: Rizik od opasnosti, pljačke i pucnjava!

OVOME SE SMEJE CELA NEMAČKA: Šta se desi kad se Srbin i Nemac posvađaju zbog folk muzike! (VIDEO)

NAPAO BIVŠU SUPRUGU NOŽEM I GOVORIO DA JE ISUS: Nemačka policija usmrtila rastrojenog Hrvata

Izvor: Nova
Foto: Printscreen Youtube /GP Maljevac

YOU MAY LIKE