Chicago
64°
Mostly Cloudy
6:45 am6:36 pm CDT
Feels like: 64°F
Wind: 1mph ESE
Humidity: 83%
Pressure: 30.07"Hg
UV index: 0
SatSunMon
77/61°F
77/63°F
79/63°F

Published 1 year ago

By admin

NURKIĆ PONOVO VREĐA SRBE: Sramna izjava vodeće zvezde reprezentacije BiH! (VIDEO)

Zvezda Bosne i Hercegovine ne prestaje da niže kontroverzne i uvredljive izjave.

Bosna i Hercegovina je eliminisana sa Evropskog prvenstva nakon poraza od Litvanije u poslednjem kolu sa 87:70, a Jusuf Nurkić je još jednom bio u centru pažnje.

Odlučio je da uvredi sve Srbe koji žive u ovoj zemlji.

“Znate kako funkcioniše kod nas. Imamo tri Bosanca, imamo tri Hercegovca i trojicu ne znam kako da ih nazovem”, rekao je Nurkić.

Poslao je i poruku sunarodnicima pred oktobarske izbore.

“Idemo dalje, radićemo svoje, nadam se da ćete i vi u oktorbu napraviti svoje glasovima, da imamo zemlju koju voli BiH, da se narod oseća Bosancima i Hercegovima bez obzira na veru jer to nikad nije bilo bitno. I nadam se da ćemo napraviti promene.”

Istakao je da ponosan na saigrače.

“Kod nas je uvek dobro ili zlo, nema između. Ponosan sam na momke, trenere, stručni štab. Kakve su turbulencije, ovo je impozantno, ponosan sam na njih. Čestitam svima koji su učestvovali, dali smo dali maksimum i Bosna i Hercegovina može da bude ponosna.”

Ponudio je i da sam postane predsednik Saveza.

“Dajte meni predsednika Saveza, i direktora i Upravni odbor i BiH više nikada neće imati problema ni sa pripremama, ni sa hotelima ni sa hranom. Ako možete to ja sam sam spreman da preuzem sve funkcije, ako je do mene… Pokušao sam, više sam izgubio nego što sam dobio… Nećemo da počinjemo, super je sve završeno…”

Još jednom je podsetio na uslove u kojima je njegova reprezentacija igrala.

“Šta to vredi ako četiri igrača spavaju u jednom krevetu, ako jednom ne rešimo neke stvari gde ima prioritete. Ljudi, moramo shvatitii da je reprezentacija iznad svega, u bilo kojoj stvari, moramo znati da se sportistima naprave najbolji uslovi. Nećemo napredovati, možemo napraviti ova čuda, jer su ova čuda, jer odete sa 12 momaka koji su apsolutno dali svoj maksimum. Ponosan sam na sve jer su dvi dali svoj poslednji atom snage da bi dali sve od sebe. Stvarno ne mogu nikome ništa zameriti”, završio je Nurkić.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Nova.rs
Foto: Printscreen Instagram @bosnianbeast27

YOU MAY LIKE