Published 2 months ago

By Serbian Times

NURKIĆ ODGOVORIO OCU, NIJE BIRAO REČI: On je izrod, o ljudskom ološu kada dođe vreme!

Mnogo prašine podiglo se nakon saznanja da najbolji košarkaš iz Bosne i Hercegovine, Jusuf Nurkić nije pozvao svog oca na svadbu koja je proteklog vikenda bila održana u Splitu, a gde je stao na ludi kamen sa svojom izabranicom Eminom Durić.

Njegov otac Hamiz bio je toliko ogorčen činjenicom da nije prisustvovao jednom od najvećih događaja u životu njegovog sina, a u razgovoru za “Avaz” otkrio je da je ovo velika sramota i za njega, ali i za Jusufa.

-Žao mi jeste, ali nisam mogao da utičem na to. Žao mi je, ovo je velika sramota za mene, a trebalo bi biti sramota i za njega, posebno jer je javna ličnost. Bez obzira što ga predstavljaju kao jednu veličinu, on od 2017. godine ne priča sa ocem – objasnio je Hamiz za “Avaz”.

On je za sve okrivio Jusufovu majku, kao i menadžera Enesa Trnovčevića, tvrdeći da zbog njih popularni NBA košarkaš ne želi da se pomiri sa njim.

PROČITAJTE VIŠE:

-To je moje dete, ja njega ne mogu da mrzim. On mora da zna ko je bio žrtva. Ja sam izdržao rat, strašne stvari, a da ne mogu sve ostalo. Imam mnogo čvršći karakter nego što pojedini misle. Žao mi je zbog druge strane, prijatelja koji to malo trpe – dodao je Hamiz.

Međutim, nije se puno čekalo na odgovor Jusufa Nurkića. Košarkaš iz Bosne i Hercegovine nije birao reči za svog oca, nazvavši ga ološem.

-Majka, buraz, deda. O biološkom ocu nasilniku, zlostavljaču moje majke kojoj od udaranja bubreg otkazuje. Ljudski izrod koji je zlostavljao mene i majku celi život je iz vrlo ozbiljnih i realnih stvari odstranjen iz naših života. O ljudskom ološu kad dođe vreme. Moja porodica jesu ovi ovde na videu – napisao je Nurkić na svom Fejsbuk profilu.

POVEZANE TEME:

NIKOLA TOPIĆ BUDUĆNOST SRPSKE KOŠARKE: Sin legende Crvene zvezde vodio Srbiju do zlata!

POKAZALI KOLIKO IM ZNAČI: Kinezi priredili slavsku trpezu u čast Novaka Đokovića! (FOTO)

KRAJ FARSE SA MIROTIĆEM: Prihvatio ponudu Italijana skoro duplo manju od Partizanove!

Izvor: Telegraf
Foto: Printscreen Instagram @bosnianbeast27

YOU MAY LIKE