Chicago
64°
Cloudy
6:43 am6:39 pm CDT
Feels like: 64°F
Wind: 10mph ESE
Humidity: 90%
Pressure: 30.07"Hg
UV index: 2
ThuFriSat
68/61°F
70/61°F
77/63°F

Published 2 months ago

By Serbian Times

DRAMATIČNA SITUACIJA U SOLUNU: Mladić iz Srbije se bori za život u bolnici, hitno mu je potrebna pomoć!

U Fejsbuk grupi Live from Greece objavljen je hitan apel za pomoć našem mladiću kome je pozlilo u Solunu i koji je smešten u bolnici u ovom grčkom gradu.

-Poštovani članovi, potrebna nam je pomoć sinu moje sestre je pozlilo i smešten je u bolnici u Solunu. Nismo mogli doći do informacija o njegovom stanju, a on se ne javlja. Jedino znam da je smešten na najvećoj bolnici na neurologiji. Molim vas ukoliko ste u mogučnosti pomozite – piše u jednoj objavi dok u drugoj stoji:

-Sećate se objave od juče, naš dečko je u bolnici u Solunu. Bili ste divni, saosećajni, zvali bolnicu. Međutim, on nije dobro i njegova sestra danas dolazi u Solun. Opet nam treba vaša pomoć. Sestri treba smeštaj blizu bolnice Papageorgiou.

PROČITAJTE VIŠE:

-Ako je neko u mogućnosti da pomogne. Imena ne navodim jer roditelji još ne znaju, majka je imala infarkt i ne smeju da joj kažu, bar dok on ne bude bolje. Hajde da pomognemo.

-Ukoliko neko ima dva mesta u kolima neka se javi, hitno je! Životno je ugrožen. Pošle bi što pre, da ne čekaju do večeras – piše u pomenutoj grupi.

POVEZANE TEME:

HEROJ SRPSKIH VATROGASACA U GRČKOJ: Meštani panično kupili imovinu i bežali, ali kad su nas videli priskočili su u pomoć!

MLADI HRVAT PRONAŠAO SREĆU U SRBIJI: Goran (23) se preselio u Beograd samo da bi svirao harmoniku! (FOTO)

“SRBIJO, HVALA TI”: Grčki premijer Micotakis zahvalio našoj zemlji na pomoći u borbi protiv šumskih požara!

Izvor: Kurir
Foto: Pixabay

YOU MAY LIKE