Chicago, IL
64°
Rain
5:24 am8:09 pm CDT
Feels like: 64°F
Wind: 16mph S
Humidity: 90%
Pressure: 29.8"Hg
UV index: 5
4 pm5 pm6 pm7 pm8 pm
66°F
68°F
75°F
73°F
72°F
TueWedThuFriSat
84°F / 61°F
73°F / 57°F
75°F / 59°F
77°F / 61°F
73°F / 59°F

Published 6 days ago

By Serbian Times

NOVI DETALJI TRAGEDIJE U ČIKAGU: U automobilu sa Markom bila i njegova devojka, lekari se bore za njen život!

Na mestu suvozača u automobilu kojim je u nedelju upravljao Marko Niketić (17), poreklom iz Srbije, a koji je poginuo na mestu, bila je njegova devojka (17), otkrili su američki istražitelji.

Tinejdžerka je u nesreći zadobila teške povrede opasne po život i lekari se od nedelje bore za njen život.

Podsetimo, stravična nesreća dogodila se kada se u automobil u kom je bio par tinejdžera, zakucao “mustang” u kom su bila dvojica mušakraca, vozač i suvozač, od kojih je suvozač teže povređen, a vozač lakše.

Štitio devojku

Za Marka Niketića svi imaju samo reči hvale, a njegova porodica važi za uglednu i vrlo poštovanu u Čikagu. Svo su van sebe od šoka, a Marko je, kako smo ranije pisali, stradao samo nekoliko dana pre mature zakazane za subotu, 18. maja i diplomiranja u nedelju, 2. juna. Pored porodice, od njega se opraštaju i bliski prijatelji, koji su za medije otkrili “da veruju da je Marko u tim kobnim trenucima, kada je shvatio šta se dešava, pokušao da zaštiti svoju devojku”.

PRATITE NAS I NA FEJSBUKU:

-Marko je trebalo na jesen da krene na studije, svi smo očekivali da će krenuti očevim stopama i da će nastaviti porodični biznis. I dalje ne možemo da verujemo da ga nema, ali 100 posto smo sigurni da je, ukoliko je video taj auto koji je naleteo na njega, pokušao da zaštiti svoju devojku kako bi ona bila dobro – rekli su Markovi prijatelji za medije.

Marko je, podsetimo, stradao na licu mesta, tada su lekari mogli da konstatuju samo smrt mladića, s tim da je još troje učesnika u nesreći povređeno, među kojima je i Markova devojka, prenose američki mediji.

-Dve osobe odvedene su u Luteransku opštu bolnicu, a jedna u bolnicu Evanston. Vozač “mustanga” hospitalizovan je sa povredama koje nisu opasne po život. U kritičnom stanju nalazi se suvozač iz “mustanga”, ali i Markova devojka – navode mediji.

Inače, nastradali Srbin bio je kumče našeg proslavljenog pevača Šabana Šaulića, koji je takođe nastradao u saobraćajnoj nesreći 2019. godine u Nemačkoj.

PROČITAJTE VIŠE:

“UVEK SMO PRIČALI O BUDUĆNOSTI, ON JE NIJE DOBIO”: Prijatelji se opraštaju od Marka (17) koji je poginuo u Čikagu!

SRPSKI MLADIĆ POGINUO U ČIKAGU: Marko (17) stradao u stravičnoj saobraćajki samo nekoliko dana pre mature (VIDEO)

CEO ČIKAGO OPLAKUJE MARKA(17): Ovo je srpski dečak kome je bahati vozač u Americi brutalno prekinuo život (VIDEO)

Izvor: Kurir
Foto: Printscreen Yutube/ CBS Chicago

YOU MAY LIKE