Chicago
75°
Partly Cloudy
6:37 am6:48 pm CDT
Feels like: 75°F
Wind: 7mph E
Humidity: 65%
Pressure: 30.1"Hg
UV index: 3
SatSunMon
75/59°F
72/63°F
70/61°F

Published 2 months ago

By Serbian Times

ZBOG INTIMNE SCENE NISU GOVORILI 30 GODINA: Seka se naljutila na Boru na snimanju “Maratonaca”!

Jedna od priča koja zaokuplja ovdašnju javnost, pogotovo onih koji prate naše kulturnu scenu je i svađa legendi našeg glumišta – Jelisavete Seke Sablić i Bore Todorovića.

Naime, njih dvoje navodno nisu razgovarali 30 godina, a razlog je film, odnosno scena iz kultnog filma “Maratonci trče počasni krug”. Kako priče kažu, Bora je u toku snimanja scena na obali jezera koja je uključivala ljubljenje i još ponešto sa Sekom, uživeo u ulogu više nego što je trebalo i uradio nešto što nije bilo predviđeno scenarijom.

Razvoj situacije ide dalje, a navodno je Seka bila toliko ljuta da nije htela da nastavi snimanje, čak je vrištala i vređala Boru, a svi na setu su bili iznenađeni razvojem situacije pogotovo što nisu znali šta se tačno desilo. Todorović se izvini Seki, ali ona je ostava nepopustljiva. Tako se bar priča.

Sama Seka je stala na put tim pričama i jednom prilikom rekla da joj nije bilo neprijatno da snima tu scenu seksa sa Borom i da mu ništa nije zamerila.

-Najteže mi je palo kada me je Borin sin Žika pitao da li je istina da sam zbog toga bila ljuta na njegovog oca. Odgovorila sam mu da se na Boru nikada nisam naljutila. Naprotiv, nas dvoje smo baš bili bliski. Jedno vreme smo se zajedno sa Gagom Nikolićem zajedno provodili na brodu na Savi. Normalno je da se tokom života ljudi u nekom trenutku malo razdvoje i da svako ode na svoju stranu, zbog porodice, posla ili čega već. To se desilo i sa mnom i Borom, ali nikada nismo bili u svađi – objasnila je glumica.

Pre scene seksa, Seka je plivala u jezeru dok je Bora sa obale snima i upoređuje sa čuvenom glumicom Hedi Lamar, a glumica je ranije otkrila i da je nakon toga završila u bolnici.

-Bila sam mnogo bolesna u trenutku kada smo radili tu scenu pored jezera i u vodi. Posle snimanja sam završila u bolnici – rekla je Seka jednom prilikom.

PROČITAJTE VIŠE:

URNEBESNO, SRPSKA ZUKU SNAJKA O PARADAJZ TURIZMU: “Šta fali da odeš u Grčku i kuvaš punjenu papriku?” (VIDEO)

“POSLE MENE OSTAĆE JOJ DVE PENZIJE”Vratio se u rodni kraj iz Amerike nakon 20 godina i traži ženu! (VIDEO)

POTRESNA PRIČA O JEDNOJ LJUBAVI: Zoran ubio bolesnu suprugu, pa sebe, planirali da zajedno odu na onaj svet!

Izvor: Kurir
Foto: Printscreen Youtube

YOU MAY LIKE