Chicago
12°
Mostly Cloudy
7:04 am5:02 pm CST
Feels like: 0°F
Wind: 11mph NW
Humidity: 53%
Pressure: 30.44"Hg
UV index: 0
TueWedThu
12/5°F
27/19°F
30/5°F

Published 17:24

By admin

‘NOVAK JE SPARTAK SLOBODNOG SVETA’: Srđan Đoković emotivno o golgoti koju prolazi najbolji teniser sveta! (VIDEO)

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izdržao je šestočasovnu torturu australijskih vlasti na aerodromu u Melburnu, a dok iščekujemo konačnu odluku o tome da li će mu odobriti ulazak u zemlju da brani šampionsku titulu na Australijan openu, oglasio se njegov otac Srđan.

“Moj sin se noćas nalazi u australijskom zarobljeništvu, ali nikada nije bio slobodniji. Od ovog trenutka, Novak je postao simbol i vođa slobodnog sveta, sveta siromašnih i potlačenih zemalja i naroda. Moj sin Novak Đoković je pokazao da i mala, ali herojska zemlja kao što je Srbija može imati najboljeg tenisera i sportistu svih vremena i ta istina više ne može da se sakrije”, ocenio je Srđan u izjavi za Telegraf.

“Noćas ga mogu utamničiti, sutra ga mogu staviti u lance, ali istina je kao voda i ona uvek pronalazi svoj put. Novak je Spartak novog sveta koji ne trpi nepravdu, kolonijalizam i licemerje, već se bori za ravnopravnost svih ljudi na planeti, bez obzira na njihovu boju kože, bez obzira na to kom se Bogu mole i koliko novca imaju.”, dodao je.

Nakon više od šest časova torture na carini, gde je Đokoviću oduzet telefon i zabranjena komunikacija sa članovima njegovog tima sve je kulminiralo odlukom da se Srbin nađe u ekstradicionom pritvoru gde će čekati odluku o svojoj sudbini.

Podsetimo, Đoković je dobio medicinsko izuzeće za učešće na Australijan openu, ali je nakon sletanja u Melburn višečasovno zadržan na aerodromu nakon čega mu je zabranjen ulazak u zemlju.

U međuvremenu se pojavila odluka koja najavljuje da bi Novak u ponedeljak mogao da dobije konačnu odluku o tome hoće li mu biti dozvoljen ulazak u zemlju.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Mediji
Foto: Printscreen YouTube / redportal RS

YOU MAY LIKE

KOLUMNA, KOVAČEVIĆ: Đokovićev put kojim se ređe ide, popločan očevim glupostima, našim kompleksima i svetskom zaverom
ENVER KRENUO NA HODOČAŠĆE U MEKU: Srbi me zaustavljaju na putu, časte ručkom, plate smeštaj!
BRITANSKI NOVINAR OPISAO NOLETOV PUT DO VRHA: "Diskvalifikovan, zabranjen, deportovan" i na kraju najbolji!
PATRIJARH STIGAO U ČIKAGO, DOČEKALA GA DECA I PESMA: "Najveće moje zadovoljstvo je susret sa braćom i sestrama, susret sa ljudima"
“ON JE NAJVEĆI KOJI JE IKADA DRŽAO REKET”: Cicipas se poklonio Noletu: Hvala ti što me činiš boljim!
ISPLIVALO TELO NA PLAŽI: Policija ispituje da li je u pitanju Ana Volš!
PREOKRET U AUSTRALIJSKIM MEDIJIMA: Histerija oko Srđana Đokovića dobila novu dimenziju!
IVANIŠEVIĆ OTVORIO DUŠU: Nole može da urla i da me psuje, ali mora da pobeđuje, i ja sam bio lud!