Connect with us

Dijaspora

NOVA, NIKAD BOLJA PONUDA MTEL-a ZA DIJASPORU: Najnovije TV serije, filmovi i sport po neverovatnim cenama!

Published

on

Živite u dijaspori? Želite da gledate sve najbolje emisije, TV serije, filmove i sport sa prostora Balkana? Ima samo jedan način da to ostvarite, bez brige da će vas isključiti zbog piraterije…MTEL TV!

MTEL našim ljudima širom planete već godinama pruža uslugu televizije putem interneta i omogućava im da ostanu u kontaktu sa dešavanjima u domovini. I da, MTEL ima ekskluzivne ugovore sa svim našim najvećim TV kućama.

MTEL TV Vam omogućava da jednostavno i preko svih uređaja (smart tv, telefon, tablet, MTEL box) pratite preko 270 EX YU TV kanalaviše od 300 radio stanicasve aktuelne Superstar serije, da vraćate emitovani sadržaj do 7 dana unazad i gledate ga na 6 uređaja, od toga na do 4 uređaja istovremeno.

PAKETI ZA SVAKOGA…

MTEL TV paketi su takvi da će u njima svako pronaći ono što mu treba:

  • SINGLE paket Vam omogućava da gledate sadržaj na 1 uređaju istovremeno.
  • DOUBLE paket  omogućava da, pored osnovnog paketa sa preko 270 TV kanala sa ex-YU prostora, imate pristup Video klubu sa najnovijim serijama i kultnim jugoslovenskim filmovima. Uz DOUBLE paket možete da gledate sadržaj na 2 uređaja istovremeno.
  • MAX paket sadrži sve što i DOUBLE s tim da omogućava gledanje sadržaja na 4 uređaja istovremeno.
  • Video klub paket sadrži samo Video klub i mogu ga koristiti i korisnici koji već imaju uslugu drugih TV provajdera. U okviru Video Kluba dostupno je 27 domaćih serija (lista se stalno ažurira) i 250+ filmova jugoslovenske kinematografije.

A TU SU I NEVEROVATNE AKCIJE…

AKCIJA 1: Plati 6, gledaj 12!

Platite 6, dobijate još 6 meseci gratis + možete kupiti Set top box za 1 EUR/USD/CHF (ukupno gleda 12 meseci).

Akcija 2: Plati 2, gledaj 4!

Platite 2, dobijate još 2 meseca gratis (ukupno 4 meseca).

Bez obzira koju od dve akcije odaberete, u Double i Max paketima, dobijate besplatan pristup Video klubu.

Akcije važe do 31.08.2021. za sve pakete!

KAKO DO PRETPLATE?

Jednostavno! Odete na sajt www.mtel.us ako živite u SAD ili na sajt www.mtel.global ako živite u Evropi, pratite jednostavna uputstva i – evo Vas u čarobnom TV svetu MTEL-a!

MTEL TV aplikacija je podržana na sledećim uređajima: SmartTV (Samsung, LG, Andorid TV – Sony, Philips, Sharp i drugi sa ovim OS), telefoni/tableti (iOS, Android), Apple TV, Fire TV (Amazon), Chromecast.

VAŽNO OBAVEŠTENJE: Za svu pomoć korisnici mogu da se obrate MTEL Korisničkoj podršci koja je dostupna 24/7/365.

Tekst: Serbian Times Foto: MTEL

Advertisement