Chicago, IL
50°
Partly Cloudy
6:36 am5:31 pm CST
Feels like: 46°F
Wind: 8mph NNE
Humidity: 57%
Pressure: 29.75"Hg
UV index: 2
12 pm1 pm2 pm3 pm4 pm
50°F
52°F
50°F
50°F
50°F
FriSatSunMonTue
43°F / 25°F
37°F / 32°F
55°F / 37°F
59°F / 50°F
63°F / 45°F

Published 2 years ago

By admin

NOLE SA PREDSEDNIKOM SRBIJE: Dok sam bio u pritvoru imao sam veliku podršku srpskog naroda! (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa najboljim srpskim i svetskim teniserom Novakom Đokovićem u Beogradu. Poseta Đokovića Predsedništvu je, kako je rekao Vučić, izazvala ogromnu podršku medija, “nikad viđenu do sada”, kako je rekao.

Đoković je zahvalio Vučiću, državi Srbiji i svim građanima u zemlji i inostranstvu što su mu pružili podršku povodom događaja pred Australijen open u Melburnu, na kojem nije mogao da učestvuje jer nije vakcinisan.

„Primio sam sve državnike sveta, od američkog predsednika do Putina, svih iz Evrope, ali nikada ovako nešto nisam video, ovoliku zainteresovanost, novinari stoje u 3,4 reda, nikada se to nije desilo, a 10 godina sam na različitim funcijama na vlasti. To govori kolika ste zvezda i šta predstavljate našem narodu“, kazao je Vučić na prijemu.

Predsednik Srbije je zahvalio Đokoviću što pokazuje poštovanje prema svojoj Srbiji i što je proslavio Srbiju u svetu.

„Postoji jedna stvar koja je neporeciva i za divljenje. Novak i ja smo se čuli prvog ili drugog jutra u Australiji, usput sam to rekao, pa sam ućutao – ajde Novače, vraćaj se nazad, šta ćeš tamo, a onda sam video koliko je čovek uporan, koliko je želeo da se na sportskom polju bori, da se izbori ne samo za sebe, već i za svoju zellju, i da pokaže koliko je bolji“, kazao je Vučić.

Đoković je izrazio zahvalnost sa svoje strane.

“Zahvaljujem se na gostoprimstvu, želeo sam da se vidim s Vama, osetio sam potrebu da Vam zahvalim na podršci koju ste mi pružili za vreme nemilih događaja u Australiji. Iako sam bio sam u pritvoru, imao sam veliku podršku porodice, familije, čitavog naroda srpskog, dobronamernih ljudi iz regiona, sveta…Svi su se javljali i pokušavali da mi na neki način olakšaju boravak u Australiji koji je u najmanju ruku bio neočekivan”, kazao je Đoković.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: N1
Foto: Printscreen YouTube / The Independent

YOU MAY LIKE