Connect with us

Dijaspora

NIŠTA BEZ RAKIJE: Najveći bokser decenije uz “ljutu” i ćevape uživao u srpskom restoranu u Majamiju!

Published

on

Čuveni američki bokser Flojd Mejveder, nekada jedan od najplaćenijih i najtrofejnijih sportista, proveo je nezaboravno veče u omiljenom srpskom restoranu u srcu Majamija.

Da je Rakija Lounge omiljeno mesto okupljanja naše dijaspore u južnoj američkoj državi, znaju svi ljubitelji tradicionalne hrane i domaće rakije, ali ono što je iznenadilo mnoge jeste i pojavljivanje profesionalnog američkog boksera.

Američki sportista Flojd Mejveder vlasnik je gotovo svih velikih titula koja se mogu osvojiti u boksu i to u pet različitih federacija!

Veselo je u Majamiju bilo do jutra, što se da videti na fotografijama i video snimcima, na kojima je Flojd vidno raspoložen za fotkanje sa osobljem poznatog balkanskog restorana.

Ali nije se veselio “po naški” samo poznati bokser… Gosti Rakija Lounge bili su poznati hrvatski MMA borci naslednici čuvenog Mirka Filipovića, poznatijeg kao Cro-Cop. Ivan Dijaković, Kristijan Perak, Stipe Drviš, Ante Delija i Roberto Soldić uživali su u pljeskavicama i drugim specijalitetima poznatog restorana, a time su se pohvalili i na društvenim mrežama.

Momente provedene u Majamiju podelili su sa pratiocima na Instagramu.

Iako u Majamiju i okolini ne živi mnogo ljudi poreklom sa Balkana, Miroslav Banjac iz Banjaluke, vlasnik ovog poznatog ugostiteljskog objekta, uspeo je privuče brojne goste ali i da ih čašicom ljute, karađorđevom ili porcijom đevapa “natera” da se opet vrate.

OKUPLJANJE:  Hrvatski MMA borci uživali u dobroj klopi i gostoprimstvu “Rakija Lounge”

Da se dobar glas daleko čuje, svedoče i brojne poznate ličnosti sa naših prostora, među kojima su Lepa Brena, Haris Džinović, Dragan Bjelogrlić mnogi drugi, kojima je Rakija Lounge prva i omiljena stanica pri pristajanju “na ovoj strani bare”.

Piše: Bojana Kovačević Foto: Privatna Arhiva

Advertisement