Connect with us

aktuelno

NIŠLIJKA SE PORODILA U PETOJ DECENIJI ŽIVOTA: Posle godina otplate kredita, uštedela za vantelesnu oplodnju – i uspelo joj iz prve

Published

on

Zanimljiv je i podatak da je Aleksandra imala novca samo za jedan pokušaj vantelesne oplodnje, kao i da je dete želela mnogo ranije, ali je dugo godina otplaćivala stambeni kredit

Nišlijka Aleksandra Živković porodila se u petoj deceniji života i na svet je bez ikakvih komplikacija donela zdravu devojčicu.

Aleksandra je samohrana majka, a ostala je trudna vantelesnom oplodnjom i to – iz prvog puta.

Zanimljiv je i podatak da je Aleksandra imala novca samo za jedan pokušaj vantelesne oplodnje, kao i da je dete želela mnogo ranije, ali je dugo godina otplaćivala stambeni kredit.

Beba je dobro, hvala Bogu, juče sam je dojila prvi put, pa je i za mene to neverovatan osećaj

– Beba je dobro, hvala Bogu, juče sam je dojila prvi put, pa je i za mene to neverovatan osećaj – rekla je novopečena mama, koja se porodila carskim rezom.

U Upravi Kliničkog centra potvrdili su da su majka i beba dobro.

– Drago nam je zbog ove lepe vesti. Uprava KC Niš i nadležni na GAK čestitaju pre svega mami, ali i čitavoj porodici, kazao je Nikola Marković, portparol ove ustanove.

– Beba je pri rođenju imala 3 kilograma i 280 grama, a dugačka je 50 centimetra. Ne možemo da opišemo našu sreću što smo dobili novog člana porodice. Srećan sam zbog moje sestre koja je veliki borac, a biće još bolja majka, ushićen je bebin ujak Miloš Živković.

IZVOR: Novosti FOTO: Pixaby

Advertisement