Chicago
70°
Partly Cloudy
5:18 am8:17 pm CDT
Feels like: 70°F
Wind: 4mph NE
Humidity: 54%
Pressure: 30"Hg
UV index: 3
WedThuFri
81/64°F
81/63°F
77/61°F

Published 2 months ago

By Serbian Times

NEPRAVDA ĆE BITI ISPRAVLJENA: Vladimira izbacili iz kviza iako je najbolji, imao je samo jednu želju i biće mu ispunjena! (VIDEO)

Svima koji su gledali sinoćnu epizodu kviza “Najslabija karika” najveći utisak je ostavio i za srce prirastao Vladimir Krnač, takmičar čije će se učešće u ovom šou programu prepričavati još dugo.

Pedesetdevetogodišnji Vladimir ostvario je nezapamćen uspeh, odgovorivši tačno na čak 22 pitanja, ne davši pritom nijedan netačan odgovor. Njegovi saigrači, međutim, odlučili su da ga taktički izbace u sedmoj rundi i tako ga zaustave na putu do ostvarenja životnog sna – putovanja u Egipat.

Ovakav potez naišao je na čitavu lavinu reakcija i komentara na društvenim mrežama, a i sam Nikola Kojo, bio je zbunjen ovakvim ishodom. Ipak, Vladimirova želja biće ispunjena – Prva TV poslaće ga na, sigurni smo, nezaboravno putovanje u Egipat, srce drevne civilizacije.

Bez posla

Građevinski radnik bez stalnog zaposlenja, otac četvoro dece iz Bačkog Petrovca, koji je više od sto puta bio dobrovoljni davalac krvi, jedan je od verovatno najuspešnijih takmičara u istoriji ovog legendarnog kviza, a u svojoj prijavi za učešće istakao je da bi, u slučaju da je osvoji, nagradu potrošio na putovanje na poznatu turističku destinaciju. Ka tom cilju krenuo je mirno i vedro, siguran u svoje znanje, nizajući tačne odgovore.

U nekoliko krugova Vladimir je statistički bio najjača karika i stigao do samog predvorja finala. Na tom putu, pred osmu rundu, u kojoj finalisti praktično uvećavaju osvojeni budžet sumom koju produkcija množi sa tri, preostala dvojica takmičara Jugoslav Ratković i Miljan Draganić su ga taktički izbacili iz igre. Taktika u zavšnim krugovima je upravo ono što doprinosi nepredvidivosti i dinamici kviza kakva je “Najslabija karika”, ali je ovoga puta, zbog Vladimirovog znanja, iznenadila i publiku i voditelja. Njegovo savršeno znanje, međutim, neće ostati nenagrađeno, budući da su sa Prve TV, na kojoj se kviz emituje, odlučili da to znanje nagrade ispunjenjem njegove najveće želje.

Ova vest će nesumnjivo obradovati sve koji su sinoć kraj svojih malih ekrana navijali za Vladimira, koliko i njega samog. Vladimire, želimo ti srećan put i lep provod u Egiptu!

PROČITAJTE VIŠE:

ŠLJIVOVICA U BRITANSKOM KVIZU MILIONER: Odgovor Engleza vredan 125 hiljada funti postao viralan! (VIDEO)

NAJOBRAZOVANIJI BRAVAR U SRBIJI: Osvojio milione na kvizovima znanjem sa Vikipedije

PREMINUO ŠAMPION “Slagalice”: Ljudi se opraštaju od najpopularnijeg učesnika kvizova Srbije!

Izvor: Kurir
Foto: PROMO

YOU MAY LIKE

"NIJE BIO TAKAV, PROMENIO SE U PUBERTETU": Ispovest majke dečaka koji je izvršio masakr u školi!
NEPONOVLJIVI VLADIKA NIKOLAJ: Svetac koji je zadivio Evropu i izazvao duhovno buđenje Srba!
MLADI SRBIN NA TRAGU VELIKOG IZUMA: Vidak je doktorand i dobitnik nagrade "Mihajlo Pupin", njegov trojanski konj mogao bi biti lek za rak! (FOTO)
NAJBOLJE PRISILNO SLETANJE U ISTORIJI: Pad bez ijedne žrtve! (VIDEO)
OGLASIO SE ROLAN GAROS: Evo da li će Nole biti kažnjen zbog poruke "Kosovo je srce Srbije"!
BOŽIJE ČUDO U MISURIJU: Otkopali grob časne sestre i ugledali neverovatan prizor! (VIDEO)
"IZGUBLJENA ZEMLJA" POKORILA KAN: Srpski film sniman u Ribnikaru nagrađen ovacijama i aplauzom publike! (VIDEO)
PRIJATELJI PORODICE UBIJENE DEVOJČICE IZ FRANCUSKE: "Hteli su da im deca odrastaju u sigurnoj okolini.."