Connect with us

aktuelno

NEOBIČAN KRAJ DRAME: Devojčica pobegla iz Niša da bi polagala prijemni ispit u Matematičkoj gimnaziji u Beogradu (FOTO)

Published

on

Nestanak devojčice prijavili su njeni roditelji u subotu, a trag joj se gubio od sedam sati ujutru. Na sreću, devojčica je pronađena i u dobrom zdravstvenom stanju.

Tamara Blažić (13) iz Niša, koja je nestala juče oko sedam sati ujutru i koja je pronađena tokom noći u autobusu u Beogradu, od kuće je pobegla kako bi došla da polaže prijemni ispit za Matematičku gimnaziju, pišu beogradski mediji.

Kako mediji navode, devojčica je došla u Beograd da polaže prijemni ispit za Matematičku gimnaziju, a gde su je usnimile i nadzorne kamere. Navodno, roditelji maloletnice bili su protiv toga da ona ide u Beograd, nakon čega su se ona odlučala na ovaj korak.

DOŠLA NA PRIJEMNI ISPIT: Potvrda stigla i iz Matematičke gimnazije

Inače, policijski službenici su devojčicu pronašli jutros oko 3.20 u Ugrinovcima, u autobusu koji saobraća na liniji 603.

Podsetimo, nestanak devojčice prijavili su njeni roditelji u subotu, a trag joj se gubio od sedam sati ujutru. Na sreću, devojčica je pronađena i u dobrom zdravstvenom stanju.

Tim povodom oglasili su se iz Matematičke gimnazije.

– Tačno je da je devojčica iz Niša došla da polaže prijemni ispit za upis u sedmi razred Matematičke gimnazije. Kada se sinoć informacija pojavila o nestanku devojčice, shvatili smo da se radi o učenici koja je bila kod nas na prijemnom ispitu (na osnovu imena i prezimena, a ne kamera) i to smo prijavili policiji, i nadamo se da smo time doprineli da policija počne istragu u Beogradu.

IZVOR: Nova FOTO: Privatna arhiva/Wikipedia

Advertisement