Chicago
66°
Rain Shower
6:44 am6:38 pm CDT
Feels like: 66°F
Wind: 6mph NNE
Humidity: 85%
Pressure: 30.08"Hg
UV index: 0
FriSatSun
70/59°F
77/63°F
77/63°F

Published 3 months ago

By Serbian Times

NENAD JEZDIĆ: “Kad smo žena i ja dobili prvo dete imali smo samo tanjir i viljušku. Sad imamo četvoro. Treba verovati…”

Glumac Nenad Jezdić ne krije da vodi skladan i miran privatni život, a svoju porodicu nikada nije eksponirao javnosti.

Glumac Nenad Jezdić dugo je prisutan i aktivan na domaćoj javnoj sceni, a tokom njegove dugogodišnje karijere publika je imala prilike da ga gleda i zavoli u brojnim raznolikim ulogama.

Ipak, o privatnom životu jednog od najcenjenijih glumaca svoje generacije, malo toga se zna, kako zbog činjenice da retko daje intervjue i pri tom brižljivo bira reči, tako i zbog toga što nema profil ni na jednoj društvenoj mreži koje, kako je jednom rekao, smatra “lažnim svetom”. Iako zajedničke fotografije nikada nisu dospele u javnost, glumac je već četvrt veka u skladnom braku sa suprugom Sarom, sa kojom je dobio tri ćerke i sina.

Venčali su se 1996. godine u manastiru Visoki Dečani na Kosovu i Metohiji, u prisustvu članova porodice i prijatelja, među kojima su bile brojne Nenadove kolege. O braku je govorio samo jednom:

-Kada sam rekao ‘da’, da li u crkvi, pred svedocima, u opštini, sećam se svoje prve pomisli: ‘Sad daj sve od sebe da ovo tvoje ‘da’ nikada ne bude ukaljano – otkrio je jednom prilikom Nenad Jezdić, koji važi za vernog muža i uzornog porodičnog čoveka.

Iako danas živi prilično lagodno, početak bračnog života nije delovao obećavajuće.

-Kada smo supruga i ja prvo dete stvarali, kad smo se venčali i počinjali porodični život, mi smo imali jedan tanjir i jednu viljušku. Ona viljušku, a ja tanjir. Ili obrnuto, svejedno. Poenta je da smo verovali u budućnost. Treba verovati. Ljubav ne možeš da osetiš ako ne veruješ. A bitno je da to osetiš, jer sva zadovoljstva dolaze iz ispunjenosti čoveka ljubavlju za svog bližnjeg i iz one ljubavi koju dobija od svog bližnjeg – kaže Nenad.

PROČITAJTE VIŠE:

BOGDAN NIŽE USPEHE NA TAKMIČENJIMA U MASAŽAMA: Na Svetskom prvenstvu u Danskoj ušao u prvih deset najboljih! (FOTO)

STEFAN MILENKOVIĆ NA TURNEJI PO SAD: “Dolazim da vidim brdo prijatelja u Americi, tamo sam proveo 24 godine”

INTERVJU, MIŠA RONIN: Ukinite odmah sve rijalitije, sklonite starlete i eks krimose sa TV ako želite da imate normalnu decu! (VIDEO)

Izvor: Blic
Foto: Blic

YOU MAY LIKE