Published 3 months ago

By Serbian Times

NEMANJA JE HEROJ SRBIJE: Preprečio put autobusu kad je krenuo ka mostu, trenutak kasnije se urušio!

Most preko Zapadne Morave, koji spaja čačanska sela Mrčajevce sa čačanskim selima Mršinci i Slatina, rano jutros potpuno je uništen pred naletom bujice i obilnih padavina koje su pogodile Čačak i okolinu. Trenutak urušavanja mosta snimio je Nemanja Bogosavljević koji je video kada su stubovi pukli i sprečio veću nezgodu zaustavivši autobus koji je trebalo da pređe preko mosta.

Nemanja Bogosavljević je jutros oko 6.20 izašao da vidi šta se događa sa nivoom Morave, da li je poplavila njive, a zatim je otišao i da vidi u kom je stanju most, jer je bio oštećen.

U 22 časa sinoć most se držao odlično, nije bilo većih problema, osim tih drva koja je stub zadržavao. Jutros kad sam došao, to u 6.20, video sam da je stub pukao, morao sam ići da se vratim do kuće. U tom trenutku sam pozvao policiju, rekao da će se most srušiti pošto su pukli stubovi – rekao je Nemanja.

Kako je istakao, posle 7-8 minuta se vraćao natrag ka Moravi i sreo autobuse, nekoliko vozila sa turskim radnicima koji rade na Moravskom koridoru, oni su hteli da pređu most. Kaže da je pokušavao da ih pretekne i zaustavi u pokušaju da pređu most.

Uspeo sam negde tu da zatvorim prolaz autobusa na most. U tom trenutku, posle neke pola minute, došla je policija i uspeli smo da sprečimo neku veću katastrofu – rekao je Nemanja, koji je nakon toga sišao i uperio kameru ka mostu. U tom trenutku most se srušio.

PROČITAJTE VIŠE:

INTERVJU, LANMI MIAMI, SRBIN U PORNO HOLIVUDU: Ljubim ruke svojim partnerkama, trudim se da predstavim Srbiju u najboljem svetlu! (VIDEO)

POTRESNA ISPOVEST ČUVENOG GRADE (73) IZ ČIKAGA: Mi Srbi smo toliko moćni da bismo mogli da vladamo Amerikom, ali nam fali sloga (VIDEO)

NOLE O SRBIJI I MASOVNIM UBISTVIMA: “Mi jesmo nebeski narod, imamo genijalne ljude, ali moramo da pobedimo razdor…”

Izvor: Informer
Foto: Kurir

YOU MAY LIKE