Chicago, IL
68°
Partly Cloudy
6:28 am5:37 pm CST
Feels like: 68°F
Wind: 15mph SSW
Humidity: 63%
Pressure: 29.36"Hg
UV index: 3
2 pm3 pm4 pm5 pm6 pm
68°F
68°F
66°F
64°F
63°F
WedThuFriSatSun
32°F / 21°F
46°F / 34°F
52°F / 37°F
61°F / 46°F
64°F / 52°F

Published 2 weeks ago

By Serbian Times

“NE GOSTIMO SRBE, TAKVA SU PRAVILA KOD NAS”: Devojka preko “Bukinga” pokušala da rezerviše smeštaj, pa doživela jezivu neprijatnost! (FOTO)

“Dobio sam rezervaciju u Bukingu i slan je ovaj broj telefona. Žao mi je. Ne gostimo Srbe/Srpkinje. Takva su pravila kod nas. Žao mi je….”, stoji u početku navodne prepiske.

U sledećem trenutku, devojka koja se predstavlja da je iz Srbije, napisala je “Zabranjeno za pse i Srbe, sve ok”, aludirajući na urbanu legendu o natpisu iz devedesetih koja se pripisivao mnogim izvođačima, između ostalim i grupi “Nirvana”.

Na njene reči, navodni muškarac iz Bosne, napisao je kako su životinje dozvoljene.

“Psi su dozvoljeni, žao nam je. Kad platite ratnu odštetu, možda će biti bolje. Lep pozdrav i sve najbolje u životu”, glasio je odgovor muškarca koji se potpisuje kao Faris.

Spornog stana nema na Bukingu

U objavi koju je ista devojka postavila pre ove na Reditu, navodi se kako je popularnom servisu navodno prijavila muškarca iz Sarajeva, koji je, kako tvrdi, odbio da izda smeštaj njenoj prijateljici.

Pretragom interneta po adresi koja je navedena, te i samom imenu objekta, sporni oglašivač nije pronađen, te još uvek nije sigurno da li se događaj zaista desio. Ipak, u vidu komentara, oglasio se jedan od Sarajlija koji je uputio izvinjenje devojci iz Srbije, iako još uvek nije jasno da li je čitav događaj istina ili kreativno poigravanje korisnika društvenih mreža.

“Kao Sarajlija Izvinjavam se zbog ovakvih duhovnih siromaha. Bilo bi lijepo da objaviš sam naziv objekta da pustimo malo internet da radi svoje.”, napisao je on.

POVEZANE TEME:

U DEKIJEVU ČAST: Komemoracija Dejanu Milojeviću, Srbija se oprostila od košarkaške legende!

ŠEST GODINA BEZ GLOGIJA: Dirljivi odlomci iz knjige o najvoljenijem srpskom glumcu, čoveku koji je odbio Anđelinu Džoli!

“ŽELIM DA SVET VIDI PRAVU SRBIJU”: Američka glumica započela snimanje filma na Zlatiboru, otkrila čime je oduševljena! (FOTO)

Izvor: Blic
Foto: Printscreen

YOU MAY LIKE