Connect with us

Amerika

NBA CIRKUS SE NASTAVLJA: Bobi: Ne može nam biti loše ako igramo u Diznilendu

Published

on

NBA je dala znak svim akterima lige – neka igre počnu!

Osim ekipa koje su izgubile matematičke šanse da se nađu u plej-ofu u obe konferencije, ostatak od 16 timova koji su već na mestima za plej-of, kao i šest preostalih timova koji imaju šanse da se domognu osme pozicije na Istoku i Zapadu će nastaviti takmičenje od 31. jula pa do sredine oktobra, ni manje ni više nego u Diznilendu, Florida.

Među njima i Dalas našeg Bobana Marjanovića.

Biće to neobično iskustvo za najbolje ekipe sveta, posebno se tome raduje Boban Marjanović koji je sa Mevsima već osigurao doigravanje, samo je pitanje sa koje pozicije će krenuti u nokaut fazi.

Iznad svega, Bobanu je interesantan ambijent u kojem će se najjače ekipe sveta boriti za najprestižniji pehar.

– Ne mogu da zamislim kako će sve to izgledati, ali verujem da će to biti nešto slično Svetskom prvenstvu, kao i da će svi bezbednosni protokoli biti detaljno i jasno definisani. Generalno, NBA uvek misli na sve. I sigurno će tako biti i ovog puta. Svi ćemo biti zajedno, videćemo se i van terena. Ne može biti loše u Diznilendu, to je sigurno – rekao je Marjanović za Sportski Žurnal.

Dizni vorld u Orlandu, koji će biti domaćin završnog NBA spektakla, otvoren je u oktobru 1971. i prostire se na 25 hiljada hektara, od čega je polovina u upotrebi. Sam rizort se sastoji od četiri tematska parka, dva vodena parka, 27 tematskih hotela, nekoliko golf terena, kamping prostor i veliki šoping centar.

U 2018. bio je najposećeniji zabavni park u svetu, koji godišnje poseti preko 58 miliona ljudi.

Izvor: Sportski žurnal Foto: Dallas Maverics

Advertisement