Connect with us

događaji

NAKON VIDEA ČUVENOG BLOGERA: Indijci oduševljeni Zlatiborom, za 24 sata stigle stotine mejlova!(VIDEO)

Published

on

Dva meseca nakon boravka na Zlatiboru, indijski vloger i putopisac Varun Vadish objavio je na svom jutub kanalu video u kome svojim pratiocima predstavlja turističke potencijale i atrakcije najposećenije srpske planine.

“Mislim da je mnogo lepše uživo nego na snimku. Umirem od želje da posetim Zlatibor”, “Tako neverovatni pejzaži u videu, hvala ti na ovako divnoj reportaži”, “Varun, ovi živopisni predeli su sjajni, a ljudi oko tebe tako dragi i prijatni”… samo su neki od brojnih kometara koji se mogu videti ispod reportaže sa Zlatibora u kojoj Indijac Varun svojim sunarodnicima dočarava svu lepotu “zlatne” planine.

Video snimak je za manje od 24 sata dostigao preko 200 hiljada pregleda i više od sedam stotina komentara, a broj pregleda povećava se iz sata u sat.

„Ubrzo nakon objavljivanja video snimka na popularnom youtube kanalu „Mountain Trekker“, na adresu Turističke organizacije Zlatibor počeli su da stižu e-mejlovi od agencija i pojedinaca iz Indije zainteresovanih za turističku ponudu Zlatibora. Sudeći po upitima koji stižu, komentarima na youtube-u i ostalim društvenim mrežama, Zlatibor je veoma privlačna destinacija za turiste iz Indije. Najviše su zaintrigirani lepotom zlatiborskih pejzaža, ljubaznošću lokalnog stanovništva i raznolikim sadržajima“, rekli su u TO Zlatibor.

PROČITAJ JOŠ:

DOBAR GLAS DALEKO SE ČUJE: Doktorka iz Nigerije se zove Srbija, a evo šta kaže o našoj zemlji!
AMERIČKI BLOGER ODLEPIO ZA SRBIJOM: Karađorđeva šnicla je nešto najbolje što sam probao! (VIDEO)
INTERVJU, EVA RAS: Smrdljivi slučaj na liniji 83 koji je razotkrio pozadinu epidemije korone

Poseban podsticaj za potencijalne goste iz Indije jeste činjenica da im za Srbiju nije potrebna viza, što u velikoj meri olakšava organizaciju putovanja kako individualnim putnicima, tako i velikim turoperatorima.

Varun Vadish je turistički vloger iz Indije čiji kanal „Mountain Trekker“ na youtube-u ima preko milion i trista hiljada pratilaca. Na Zlatiboru je proveo nekoliko dana krajem septembra, a sa vodičima Turističke organizacije obišao je najlepše lokalitete planine: Stopića pećinu, Sirogojno, gostiljski vodopad, Tornik, Ribnicu. Uživao je u vožnji Zip line-om u Ljubišu, degustirao tradicionalne specijalitete na zlatiborskoj pijaci i upoznao lokalno stanovništvo, čijim gostoprimstvom je posebno oduševljen.

Kako izgleda video indijskog vlogera možete pogledati na videu ispod

Izvor: Rina Foto: Rina

Advertisement