Connect with us

Srbija

NAJSMEŠNIJA PRIČA IZ SRBIJE U VREME POLICIJSKOG ČASA: Kako je loznička policija na Uskrs rešila slučaj 20 jaja i jedne torte!

Published

on

Na svom Tviter profilu jedna Lozničanka je podelila neobičnu priču koja je ubrzo postala hit na društvenim mrežama u Srbiji.

Mesto radnje je, naravno, Loznica, vreme Vaskršnji dan, policijski čas. U odsudnom prazničnom trenutku majka pravi kardinalnu grešku! Njenu priču sa Tvitera prenosimo u celosti:

“Jedna lepa priča nastala za vreme današnjeg policijskog časa. Kako sam inteligentno ofarbala sva jaja i nisam ostavila 12 komada za tortu, pozovem MUP u Loznici da vidim mogu li da izađem 500m od kuće da pozajmim od drugarice”, počinje dogodovštinu tviterašica pod nadimkom Inkriminisana.

Policija je situaciju shvatila krajnje ozbiljno. Sugrađanka se našla u nesvakidašnjoj nevolji.

“Posle obostranog zacenjivanja od smeha, mog ubeđivanja da veći problem od ovog mog trenutno ne postoji, da četvoro dece čeka tortu za Uskrs i da sam gotova ako je ne bude, policajka mi je rekla da postoje dve opcije“, priča majka.

Opcije su joj saopštene mirno.

“Prva je da sačekam mrak i na svoj rizik da probam da se provučem do drugarice i uzmem ili ako mi nije kasno da sačekam da ona završi smenu u 19h pa će mi ih rado doneti. I carica je zaista to uradila. Otišla je do moje drugarice i donela mi jaja za tortu”, oduševljeno je napisala tviterašica.

Izvor: Kurir.rs Foto: Kurir/Dado Đilas

Advertisement